opleiding tot psycholoog

Psycholoog Psychotherapeut.
In de opleiding tot klinisch psycholoog heb ik geleerd om wetenschappelijke artikelen te gebruiken, te beoordelen en zelf wetenschappelijk onderzoek te verrichten. Mijn eigen thesis, een beperkt wetenschappelijk onderzoek, ging over het onderzoeken van de waarderingen en belevingen van een groep mensen die samen leven.
BSc Psychologie Tilburg University. Tilburg University. Understanding Society. Follow us on YouTube. Visit our facebook page. Follow us on Twitter. Visit our flickr page.
Inschrijven na 1 mei is echter nog steeds mogelijk voor deze opleiding. Om erachter te komen of Psychologie bij je past, bieden we je een studiekeuzecheck aan in de vorm van matching. Door matching kom je erachter of je in de goede richting zit vóórdat je aan je studie begint. De matchingsactiviteit voor Psychologie bestaat uit een online module. Ga naar de inschrijfprocedure. Andere programma's' die je interessant zou kunnen vinden. Communicatie en Informatiewetenschappen. De informatie hierboven kant-en-klaar ontvangen? Stel je eigen programma samen. Compacte en groene campus. Maak kennis met onze compacte en groene campus, waar alles op loopafstand is: state-of-the-art voorzieningen, verschillende restaurants, en een uitstekend sportcentrum. Maak een virtuele 360 Campus Tour. De" studie Psychologie is ontzettend divers en je kunt later bijvoorbeeld gaan werken in een ziekenhuis, bij een bedrijf of in een gevangenis. Dit merk je ook aan de vakken die je krijgt, die beslaan een groot scala aan gebieden binnen de psychologie." In" het tweede jaar ga je je specialiseren. Wil je later werken als psycholoog in de gezondheidszorg, dan kies je een major op het gebied van de gezondheidspsychologie.
Opleiding Toegepaste Psychologie AP Hogeschool.
Zo heb je aan het einde van je opleiding de nodige kennis, vaardigheden en attitudes om cliënten te coachen, counselen en trainen vanuit een multidisciplinaire en methodische aanpak, en een kritische blik op je eigen functioneren. De lessen gaan s avonds door van 18 tot 22 uur.
Onderwijskiezer.
Welke studierichting/opleiding moet of kan je volgen om Psycholoog te worden? Verschillende wegen kunnen leiden naar een bepaald beroep. Onderwijskiezer geeft hier per studieniveau een overzicht van de basisopleidingen die wij logisch vinden voor dit beroep. Weet echter dat er vaak ook nog andere mogelijkheden zijn. Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Academisch gerichte bacheloropleidingen hebben als doel voor te bereiden op een master en dus niet rechtstreeks op dit beroep. Ze worden hier vermeld om het instapniveau van de opleiding aan te geven. Psychologie: Algemene opleiding Academische bachelor HO. Psychologie: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid Academische bachelor HO. Psychologie: Klinische psychologie Academische bachelor HO. Psychologie: Onderwijs Academische bachelor HO. Psychologie: Theoretische en experimentele psychologie Academische bachelor HO. Psychologie: Arbeids en organisatiepsychologie Master HO. Psychologie: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid Master HO. Psychologie: Klinische psychologie Master HO. Psychologie: Klinische psychologie kinderen en jongeren Master HO. Psychologie: Klinische psychologie volwassenen en ouderen Master HO. Psychologie: Theoretische en experimentele psychologie Master HO. Psychologie: Theorie en Onderzoek Master HO. Psychology: Theory and research E Master HO. Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB. Hoe zit het met dit beroep op de arbeidsmarkt?
Opleiding tot GZ-Psycholoog NVGzP.
In dit model kun je snel zien wie wat moet doen om te komen van een schatting van de opleidingsbehoefte naar een psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog, op basis van de procedures voor 2018. Natuurlijk is het model een beknopte weergave.
Vragen tijdens solliciteren voor Opleiding tot GZ-psycholoog bij Yulius Glassdoor.be.
Glassdoor heeft 1 verslagen over solliciteren en vragen van kandidaten die op gesprek zijn geweest voor een functie als Opleiding tot GZ-psycholoog bij Yulius. Sollicitatiegesprek-verslagen worden anoniem geplaatst door sollicitanten en werknemers bij Yulius. Info over ons en juridische kennisgeving.
COPP Opleiding Supervisie Stage Workshops COPP.
De psycholoog in opleiding dient bewijs te leveren van functies en competenties zoals beschreven in de Appendix Competenties van het VVKP. Studenten psychologie kunnen in het COPP terecht voor supervisie bij Marijke Potargent, erkend supervisor door de registratiecommissie. SUPERVISIE/stageplaats VOOR TABAKOLOGEN IN OPLEIDING. De VRGT organiseert jaarlijks de vorming Tabakologie en rookstopbegeleiding in samenwerking met de vier Vlaamse universiteiten Universiteit Antwerpen, Vrije Universiteit Brussel, Katholieke Universiteit Leuven en Universiteit Gent en de Stichting tegen Kanker. Tot deze vorming worden houders van volgende diplomas toegelaten: master in: de geneeskunde, tandheelkunde, psychologie, farmaceutische zorg, geneesmiddelenontwikkeling, revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, kinesitherapie, bachelor in: kinesitherapie, verpleegkunde, vroedkunde, dieet en voedingsleer.
Opleiding en Training AS Solutions.
Wij beschikken zowel over individuele programma's' als over inhouse trainingen. Ons team van trainers gaat prat op jarenlange ervaring in opleiding, coaching en training van medewerkers. Dit zowel voor kaderfuncties als voor uitvoerende personeelsleden. Overzicht open opleidingen 2017. Data: Donderdag 21 september 2017 van 9 tot 17 uur. Deze accreditatietraining is verplicht voor alle HR professionals die geen psycholoog zijn, en die de PfPI willen interpreteren in het kader van selectieprocedures, coachingstrajecten, ea.
Psychiater of Psycholoog worden? De verschillen Educatie en School: Diversen.
Zowel de studie tot psycholoog op het Hbo als op de universiteit duurt vier, maar soms ook vijf jaar. Al tijdens de studie kiezen studenten voor een bepaalde afstudeerrichting. Studenten met interesse voor psychologische en psychiatrische aandoeningen studeren af in de klinische psychologie. Na de universitaire opleiding tot psycholoog bestaat de mogelijkheid tot een vervolgstudie.
Lies Scherens Psycholoog gedragstherapeut Leuven.
Mijn werkwijze sluit hierbij aan en ik volg momenteel ook de opleiding tot gedragstherapeut. Recent volgde ik ook de opleiding acceptance and commitment therapie, ook een vorm van gedragstherapie. Naast mijn werk als psycholoog bij Groepspraktijk Leuven, ben ik ook vrijwillig praatgroepbegeleider geweest bij Missing You.
Psychologie Vrije Universiteit Brussel.
Enkel met het universitair diploma kan je de beschermde titel Psycholoog krijgen. Met een hogeschooldiploma wordt je assistent in de psychologie of bachelor in de toegepaste psychologie. Dat komt omdat de universitaire opleiding Psychologie een wetenschappelijke-theoretische benadering heeft. Onze opleiding biedt een stevig methodologisch onderwijsluik aan, dat zich over de verschillende jaren spreidt. Aan de universiteit zijn ook twee extra masterjaren waarmee je een masterdiploma kan halen. Studeren in semesters. 2 x 13 weken les. Dan 2 weken blok. Dan 3 weken examens. De examens zijn in januari en juni. De tweede zit van eind augustus tot midden september.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding tot psycholoog