opleiding tot psycholoog

Wij zijn de psychologen bij psychologiepraktijk EAS?
Psychologiepraktijk Eas is een duopraktijk waar Saartje Kortleven en Tine Wastiels beiden werkzaam zijn als klinisch psycholoog en systeemtherapeut. We volgden beiden een universitaire opleiding tot klinisch psycholoog en zijn door de psychologencommissie erkend erkenningsnummer Tine Wastiels: 832109313 Saartje Kortleven: 832108189.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Jij maakt wérk van werk en groeit uit tot een straffe HRM-expert, talentontwikkelaar en partner van de business. Kies je voor KLP/SPP en een pad richting psychologisch consulent? Dan kies je voor een toekomst waarin je het hoe en waarom van gedrag wil onderzoeken en beïnvloeden. Je biedt eerstelijnshulp bij psychosociale moeilijkheden. Je wil mensen begeleiden en ondersteunen in het dagelijkse leven kinderen weerbaar maken tegen pesten, slachtoffers van een misdrijf begeleiden, trainingen uitwerken voor jongeren met autisme, leerkrachten met een moeilijke klas ondersteunen., Jij begeleidt mensen in het ontdekken van hun potentieel en het vermijden van hun valkuilen. Een bachelor Toegepaste Psychologie, een psychologisch consulent, kom je op vele plaatsen in de samenleving tegen. Ben jij klaar om jouw plekje in te nemen? Volg Toegepaste Psychologie op Facebook. Scroll naar beneden voor meer info. Kom kennismaken op een opencampusdag! Schrijf je in voor deze opleiding! Voor elk wat wils. Arbeids en Organisatiepsychologie. Klinische Psychologie / Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie.
Opleiding Positieve Psychologie Allegre.
Wat is Positieve Psychologie? From fixing whats wrong to building whats strong is de leuze waarmee de Amerikaanse psycholoog Martin Seligman de psychologische gemeenschap opriep om meer oog te krijgen voor het versterken van het reeds aanwezige potentieel in de mens. Positieve Psychologie is een wetenschappelijk onderbouwde stroming die gericht is op het versterken van kwaliteiten en het vergroten van veerkracht. Zowel op individueel als op groepsniveau biedt Positieve Psychologie waardevolle handvaten om menselijk functioneren te optimaliseren. Naast het onderzoeken van themas zoals optimisme, intrinsieke motivatie, geluk, dankbaarheid, veerkracht en flow, wordt er ook aandacht besteed aan het vertalen van theoretische kennis naar de praktijk. Het ontwikkelen van theoretisch onderbouwde interventies is een wezenlijk onderdeel van de Positieve Psychologie. Positieve Psychologie en ACT. ACT-therapeuten die een verdieping zoeken voor de processen waarden en acceptatie, vinden in deze opleiding een ready-to-use pakket aan interventies.
Mark Rabijns Psycholoog Coach Vind-een-Coach.be.
Papa, man, psycholoog, psychotherapeut, coach en in een vorig leven informaticus. Omdat ik de interactie tussen gedachten, gevoelens en gedrag beter wilde begrijpen, startte ik de studie Psychologie UGent en een 4-jarige opleiding tot Integratief Psychotherapeut AIHP. Nadien startte ik een vorming tot schematherapeut Schematherapie opleidingen Hannie Van Genderen en Loopbaancoach Arabel.
Onderwijskiezer.
Wat doe je voor job? Ik werk als psycholoog in de gevangenis van Antwerpen. Daar zitten vooral mensen in voorhechtenis, en ook een groep veroordeelden en geïnterneerden. Die geïnterneerden blijven er vaak zitten doordat andere gevangenissen overvol zijn. In Antwerpen is er plaats voor 439 gedetineerden, in de praktijk zitten er vaak 650 mensen. Waarom doe je je job graag? Een clichéantwoord: omwille van de variatie. We begeleiden mensen in voorhechtenis in afwachting van hun proces. Zeker voor wie voor het hof van assisen verschijnt, zijn dat soms intensieve begeleidingen die tot 2 jaar duren. Zo ving ik Hans Van Themsche s avonds op na zijn proces. Dat kruipt soms in de kleren. Daarnaast geven we advies over de vrijlating van gedetineerden en geïnterneerden. Ik kan u verzekeren dat hierbij niet over één nacht ijs wordt gegaan. Lees verder op de website van Jobat. Het loon van een parttime psychologe: 1.200 euro netto.
Psychologie Medigroep.
WPPSI 4 tot 7 jaar, duur: 2 uur, kostprijs 150. WISC 7 tot 16 jaar, duur: 2 uur, kostprijs 150. De meeste mutualiteiten betalen voor consultaties bij een psycholoog reeds een gedeelte terug. Patiënten kunnen hiervoor informeren bij hun mutualiteit. De psycholoog vult de nodige documenten in voor terugbetaling.
Psycholoog Gitte Segers Arendonk.
Soms gooit het leven op korte tijd heel wat op je bord en kan het allemaal teveel worden. Op zo'n' momenten kan het een goede keuze zijn om je eens samen met mij over bepaalde thema's' te buigen tot je zelf weer verder kan. Ik ga ervan uit dat jij het best gewaar wordt wat helpend is voor jou. Ik zoek actief mee naar wat maakt dat je vast zit en wat een goede stap vooruit kan zijn. We zoeken hoe je je huidige situatie kan begrijpen en waarmee je kan experimenteren om meer comfort te vinden. Je kan bij me terecht voor.: Stemmingsmoeilijkheden depressies of angsten. Traumaverwerking of rouwverwerking. Burn-out en werkproblemen. Stress en spanningsklachten. Zingevingsproblemen en existentiële vragen. Vragen rond persoonlijke ontplooiing. CVS en fibromyalgie. Problemen met controle. Laag zelfbeeld of perfectionisme. Hoogbegaafdheid, leven met intensiteit of hooggevoeligheid. Focusing: een toegankelijke manier om om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens. Ik blijf me verdiepen in verschillende thema's.: Opleiding Klinisch Psycholoog.
Hoe kan ik worden toegelaten tot de opleiding tot GZ-psycholoog? Postmaster Onderwijs Psychologie Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Lijst van afkortingen en links. Werken als psycholoog in het buitenland. Hoe kan ik worden toegelaten tot de opleiding tot GZ-psycholoog? Een master of science in de psychologie alleen is niet voldoende. Om GZ-psycholoog te worden, moet je. worden toegelaten tot de GZ-opleiding.,
Opleiding en Training AS Solutions.
Wij beschikken zowel over individuele programma's' als over inhouse trainingen. Ons team van trainers gaat prat op jarenlange ervaring in opleiding, coaching en training van medewerkers. Dit zowel voor kaderfuncties als voor uitvoerende personeelsleden. Overzicht open opleidingen 2017. Data: Donderdag 21 september 2017 van 9 tot 17 uur. Deze accreditatietraining is verplicht voor alle HR professionals die geen psycholoog zijn, en die de PfPI willen interpreteren in het kader van selectieprocedures, coachingstrajecten, ea.
Wie ben ik? Psycholoog in Gent Mark Rabijns.
Mijn drive om te werken als psycholoog komt in belangrijke mate voort uit mijn beslissing om het roer volledig om te gooien na een carrière als projectmanager. Ik zocht iets waardevoller en ging opnieuw studeren. Omdat ik de interactie tussen gedachten, gevoelens en gedrag beter wilde begrijpen, startte ik de studie Psychologie UGent en een 4-jarige opleiding tot Integratief Psychotherapeut AIHP.
CENTRUM VECTOR te Mol Multidisciplinaire praktijk voor psychotherapie en psychiatrie voor kinderen en jeugd.
Psycholoog / psychotherapeut. Kris studeerde af in 1997 aan de KU Leuven als Master in de seksuologie en in 1993 aan de Universiteit Gent als Master in de klinische psychologie. Hij genoot ook een opleiding tot relatie en gezinstherapeut. Hij is tevens werkzaam als psycholoog in de bijzondere jeugdzorg en als therapeut in een groepspraktijk.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding tot psycholoog?