eerstelijnspsycholoog

Eerstelijnspsycholoog Aalst.
EERSTELIJNSPSYCHOLOOG AALST ELP. Het project Eerstelijnspsychologische functie stopt februari 2019. Het is bijgevolg onmogelijk nog nieuwe aanmeldingen te aanvaarden. Het project wordt vervangen door een gedeeltelijke terugbetaling van psychologische zorgverlening in de eerstelijnszorg. Naarmate dit concreet ingevuld wordt, zullen wij u op deze pagina hierover inlichten.
Eerstelijnspsycholoog psychologische hulp in Brugge Vind-een-Psycholoog.be.
Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf. Groepsbegeleiding in het bedrijf. In de therapiepraktijk. Psychologische begeleiding over het internet. Psychologische begeleiding via e-mail. Psychologische begeleiding via skype. Psychologische begeleiding via telefoon gsm. Psycholoog aan huis.
Eerstelijnspsychologie NIP NIP.
Eerstelijnspsychologen bieden psychologische hulp bij de meestvoorkomende psychische klachten. De eerstelijnspsycholoog stelt een diagnose en probeert de klacht te behandelen. Het gaat hierbij om snelle en kortdurende hulp. Hoewel de term eerstelijn in de ggz niet meer wordt gebruikt, is de eerstelijnspsycholoog een essentieel onderdeel van de ggz.
Bezoek aan eerstelijnspsycholoog terugbetaald vanaf eind 2018 OPGanG.
Bezoek aan eerstelijnspsycholoog terugbetaald vanaf eind 2018. Bezoek aan eerstelijnspsycholoog terugbetaald vanaf eind 2018. Gepubliceerd op 27/07/2017. De federale regering bereikte recent een akkoord over een aantal socio-economische maatregelen. Zo zullen mensen met matige psychische problemen binnenkort een terugbetaling krijgen van een kortdurende behandeling bij een klinisch psycholoog of klinisch orthopedagoog.
Permanente vorming eerstelijnspsychologie Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
Indien u meer informatie over deze opleiding wenst of u kandidaat wil stellen dient u contact op te nemen met admin@thehumanlink.be. Dan krijgt u meer info over de opleiding als ook een formulier tot kandidaatstelling. Deel dit bericht. Deel dit bericht. Nota over de eerstelijnspsycholoog.
Eerstelijnspsycholoog Huis voor gezondheid.
Op 12 december 2014 organiseerde het Huis voor Gezondheid een studievoormiddag over dit project: De eerstelijnspsycholoog in Brussel: een vak apart? De presentaties van de verschillende sprekers kan u hier terugvinden. Voor meer informatie kan u steeds bij het Huis voor Gezondheid terecht. Studievoormiddag: De eerstelijnspsycholoog in Brussel: een vak apart?
Eerstelijnspsycholoog Preventiecentrum.
Afspraak maken voor eerstelijnspsycholoog. Raadpleging enkel op afspraak en na verwijzing door een huisarts uit de HVRT-regio. Telefoonnummer: 014 65 45 91 tijdens de openingsuren van het onthaal. Niet op maandag en dinsdag. Een eerste afspraak duurt ongeveer 15, uur.
FAQ Wat doet een eerstelijns psycholoog?
Daarnaast kan een eerstelijns psycholoog een diagnose stellen en of cliënten zo nodig doorverwijzen naar een gespecialiseerde psycholoog of een psychiater. Een eerstelijns psycholoog heeft een opleiding tot psycholoog gevolgd en zich daarna gespecialiseerd tot eerstelijns psycholoog. Door een speciale vervolgopleiding eerstelijns psychologie te volgen verkrijgt de psycholoog een zogenaamde eerstelijns kwalificatie.
Aanwerving Eerstelijnspsycholoog Kinderen en Jongeren Westhoekoverleg.
Het samenwerkingsverband 1 Gezin 1 Plan Westhoek gaat over tot de organisatie van een wervingsselectie voor de functie van een Eerstelijnspsycholoog Kinderen en Jongeren voor de regio Ieper Poperinge. De Eerstelijnspsycholoog wordt samen met het basisondersteuningsteam in de streek ingezet ter versterking van de jeugdhulpverlening.
Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
Eerstelijnspsycholoog Stad Diksmuide.
De eerstelijnspsycholoog biedt een kortdurende begeleiding voor mensen die zich zorgen maken of moeilijkheden ervaren. De eerstelijnspsycholoog kan je zelf begeleiden of verwijst je door naar een andere hulpverlener die je beter kan helpen met de moeilijkheden die je ervaart.

Contacteer ons

Zoeken naar eerstelijnspsycholoog