eerstelijnspsycholoog

Eerstelijnspsychologen 1 gezin 1 plan Gemeente Hooglede.
Eerstelijnspsychologen 1 gezin 1 plan. Eerstelijnspsychologen 1 gezin 1 plan. 1 gezin 1 plan Midden-West-Vlaanderen. Voor kinderen en jongeren uit Midden-West-Vlaanderen met milde, niet-complexe psychische klachten. Een eerstelijnspsyscholoog biedt ambulante, kortdurende een 4-tal sessies, max. 8, vlot toegankelijke, snel inzetbare en generalistische zorg aan kinderen, jongeren en hun gezinnen met niet-complexe psychische klachten.
Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
Eerstelijnspsycholoog Psycholoog Utrecht Oost.
Alle psychologen van Psycholoog Utrecht Oost zijn geregistreerd als Gz-psycholoog in dit BIG-register. Verschil tussen een eerstelijnspsycholoog en een tweedelijnspsycholoog. Wanneer blijkt dat de hulp door een eerstelijnspsycholoog ontoereikend is zal de psycholoog je doorverwijzen naar de specialistische ggz voorheen tweede lijn een ggz-instelling of vrijgevestigd psychotherapeut of klinisch psycholoog.
Eerstelijnspsychologische functie in onze regio.
Je bent hier: Start / Nieuws / Nieuws / Eerstelijnspsychologische functie in onze regio. 11 sep 2019. Eerstelijnspsychologische functie in onze regio. ELP functie Volwassenen. De ontwikkeling van de eerstelijnspsychologische functie ELP maakt deel uit van een hervorming binnen de geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen.
Zorggebruik van patiënten met depressie bij de eerstelijnspsycholoog Nivel.
Het aandeel cliënten dat bij de eerstelijnspsycholoog komt met een depressie neemt door de jaren heen toe van 19% in 2009 tot 30% in 2012. Tussen 2009 en 2012 neemt het percentage cliënten dat door de eerstelijnspsycholoog wordt doorverwezen af en het percentage cliënten dat op eigen initiatief de eerstelijnspsycholoog bezoekt neemt toe.
Joomla!
Informatieplatform Aantal artikelen: 10. Contact Aantal artikelen: 1. Diletti Tools Aantal artikelen: 9. Preventieaanbod GGZ Aantal artikelen: 1. Nieuws Aantal artikelen: 1. Nieuws van Diletti Aantal artikelen: 22. Nieuws uit de regio's' Aantal artikelen: 1. Nieuws van FOD Aantal artikelen: 6.
Eerstelijnspsycholoog GROEPSPRAKTIJK BLAUWPUT 016/25 65 51.
1 april 2020 startte Bart Goossens in Villa Vinkendale als eerstelijnspsycholoog. Als eerstelijnspsycholoog voorzie ik kortdurende, laagdrempelige begeleiding voor vaak voorkomende. en licht tot matige klachten. Het doel van de gesprekken is om handvatten aan te reiken waarmee u actief.
Eerstelijnspsycholoog: aantal consulten per cliënt De Staat van Volksgezondheid en Zorg.
Psychische problemen: aantal personen bekend bij de huisarts. Psychisch ongezonde personen. U vindt dit kerncijfer in. Dit kerncijfer is gebaseerd op cliënten die een eerstelijnspsycholoog hebben bezocht die aangesloten is bij Nivel Zorgregistraties eerste lijn. Nivel Zorgregistraties eerste lijn. Eerstelijnspsycholoog op Nivel.nl.
Eerstelijnspsychologie VVKP. divisie_2_icoon.
Werk mee aan Eerstelijnspsychologie. De divisie ELP is een open divisie, wat betekent dat alle geïnteresseerde leden van de VVKP betrokken kunnen worden. Een simpel mailtje naar de voorzitter van de divisie volstaat. Mail naar Koen Lowet. Ik wil op de hoogte blijven van deze divisie. Door je email adres achter te laten geef je toestemming aan VVKP om je informatie toe te sturen die specifiek van belang is voor deze divisie. Wens je ook algemene informatie te ontvangen over de VVKP? Laat dan je mailadres ook achter op de home pagina! Ik ben akkoord dat VVKP mijn e-mailadres bewaart. Leave this field blank. Nog geen lid bij VVKP? Investeren in je beroepsvereniging is investeren in je eigen professionele ontwikkeling! Dat is gewoon slim! Een duidelijke spreekbuis die opkomt voor jouw belangen en die van je cliënten. Kortingen op vormingen, publicaties en abonnementen. Gratis Tijdschrift voor Klinische Psychologie.
Doorverwijzen naar een eerstelijnspsycholoog: enkele verduidelijkingen HVG.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Doorverwijzen naar een eerstelijnspsycholoog: enkele verduidelijkingen. Gepost op do, 13/02/2020 1147.: Sinds april 2019 zijn in het werkingsgebied van Het PAKT psychologen/orthopedagogen aan de slag die eerstelijnspsychologische ELP hulp aanbieden binnen een terugbetalingssysteem, destijds nog onderhandeld door minister De Block.
Eerstelijnspsycholoog Maaskant De sociale kaart.
Voeg Eerstelijnspsycholoog" Maaskant" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. U bent hier. Op kaart tonen. Enkel de huisarts van Dilsen-Stokkem, Lanaken en Maasmechelen kan een 1ste afspraak maken bij de eerstelijnspsycholoog! Activiteiten en contactpersonen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor eerstelijnspsycholoog