vacature psycholoog

Vacatures Oscare vzw.
Om dit te garanderen, kunnen we rekenen op diverse partners uit allerlei sectoren en voeren we een doorgedreven wetenschapsbeleid waarbij de ontwikkeling van nieuwe technieken voorop staat. Alleen op deze manier kunnen we samen werken aan het herstel en de verbetering van de levenskwaliteit van iedereen met brandwonden. Daarnaast heeft Oscare zichzelf een tweede, even belangrijke taak toegeëigend: via een meerjarig preventiebeleid stimuleert en sensibiliseert Oscare de samenleving voor de gevaren van brand. Zo trachten we brand en brandwonden te voorkomen en mensen aan te zetten tot een brandveilig leven. Een sterke visie. Oscare vindt dat elk slachtoffer van brandwonden, zonder onderscheid, recht heeft op kwaliteitsvolle nazorg in een empathische omgeving. Oscare doet er alles aan om de revalidatie van brandwonden en littekens gunstig te beïnvloeden en kiest ervoor om dit aan te bieden buiten een ziekenhuiscontext. Verder vindt Oscare ook dat de samenleving zich preventief dient op te stellen tegenover de gevaren van brand en brandwonden, teneinde het aantal slachtoffers zoveel mogelijk te beperken. Vacature: Fondsenwerver deeltijds.
Vacatures psycholoog, psychotherapeut, bemiddelaar of coach bij Traject Groepspraktijk Leuven.
Ben jij een kinderpsycholoog, psycholoog, een psychotherapeut, een bemiddelaar of coach of denk je vanuit een andere invalshoek een meerwaarde voor ons cliënteel te kunnen bieden? Aarzel dan vooral niet om ons te contacteren. Wij werken uitsluitend samen op zelfstandige basis en verwachten dat elke collega zich engageert voor minimum 16u/week. Laat het ons weten. Als je geinteresseerd bent om bij Traject te komen werken, stuur dan je Curriculum Vitae samen met een korte motivatie wat heb jij onze praktijk en ons clienteel te bieden?
Psycholoog expertise m/v/x FOD JUSTITIE Selor, selectiebureau van de overheid.
Je hebt je diploma behaald in een van de 27 lidstaten van de Europese Unie of, IJsland, Noorwegen, Liechtenstein of Zwitserland en je hebt je gelijkwaardigheidsattest van je diploma bij de Vlaamse Overheid niet verkregen. Aangezien het beroep van psycholoog een gereglementeerd beroep is in België, kan je als je voldoet aan de voorwaarden evenwel gebruik maken van de Europese richtlijn 2005/36/CE over de erkenning van de beroepskwalificaties.
Vacature MBT therapeut psycholoog.
2 minuten om te lezen. Vacature MBT therapeut psycholoog. Bijgewerkt: mrt 2. Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Waas en Dender zoekt voor zijn volwassenenwerking een: Psycholoog volwassenwerking M/V. CGG Waas en Dender, vestiging Lokeren, zoekt voor indiensttreding mogelijk vanaf 1 april 2020 een master in de klinische psychologie, voor een contract onbepaalde duur van 19 uur.
Nieuwsbericht Groepspraktijk Eclips.
Nieuws en Informatie. Vacature psycholoog TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK VOLWASSENEN. Ben jij de klinisch psycholoog die ons TEAM PSYCHODIAGNOSTIEK VOOR VOLWASSENE komt versterken? We zoeken een psycholoog met een goede basiskennis van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Ben je psycholoog doelgroep volwassenen met interesse in psychodiagnostiek van ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen?
Vacatures psychologen Nederlands Instituut van Psychologen.
Arnhem Nunspeet, Klinisch neuropsycholoog. Klinisch neuropsycholoog Helpen om mensen zelfredzamer te maken 32-36 uur per week Standplaats Arnhem en Nunspeet. Veenendaal Zeist, GZ psycholoog. 24 36 uur GZ psycholoog Aan de slag als GZ-psycholoog bij Charim Vitaal? Ben jij een gedreven en ambitieuze GZ-psycholoog? En zoek je waardevol en uitdagend werk in een werkomgeving waar aandacht is voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sassenheim, Ervaren Gedrags wetenschapper Jeugdinrichting. Gedragswetenschapper Fulltime Sassenheim Ik help mijn collegas professioneel out of the box te denken Mounir, ervaren Gedragswetenschapper. Pagina 1 van 3. Arthur van Schendelstraat 650. 3511 MJ Utrecht.
Vacature psycholoog en/of psychotherapeut in opleiding Psychotherapie Contour.
Vacature psycholoog en/of psychotherapeut in opleiding. Groepspraktijk Contour, een ambulante praktijk voor psychologie en psychotherapie, is actief op zoek naar een gedreven en enthousiaste psycholoog en/of psychotherapeut in opleiding met een focus op volwassenen. Inschakeling in een bloeiende en aangename ambulante groepspraktijk met een sterk netwerk en bestaande samenwerkingsverbanden in Kortrijk en omgeving.
Vacatures voor Psycholoog in oktober 2020 Indeed.com.
Snel reagerende werkgever. Werkervaring als psycholoog met kinderen en/of jongeren. Bereidheid tot het aangaan van een zelfstandige activiteit als psycholoog in bijberoep. Meer dan 30 dagen geleden. Psycholoog /oge rekrutering en selectie nieuw. Je werkt als selectiepsycholoog/oge in de dienst rekrutering en selectie en bent in staat de volgende taken tot een goed einde te brengen.: 5 dagen geleden. Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Defensie Vacatures in België.
Vacatures UPPsy BUPsy.
Benoit doe, zijn we op zoek naar een ervaren psycholoog of andere menswetenschapper. De taakinhoud bestaat LEZEN April 2020 Vacatures AZ Nikolaas. In het kader van een uitbreiding, zijn er in AZ Nikolaas een aantal vacatures: Psycholoog Kinder-en jeugdpsychiatrie Muziektherapeut Kinder en jeugdpsychiatrie Psychomotorisch therapeut LEZEN juni 2019: vacature UGENT Vakgroep PP04 Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek.
Vacature.
Momenteel hebben wij een vacature voor klinisch psycholoog/psychotherapeut voor kinderen en/of voor volwassenen en voor kinesitherapeut voor kinderen. vacature psycholoog kinderen. vacature psycholoog volwassenen. Wil je graag deel uitmaken van een multidisciplinaire groepspraktijk en ons enthousiaste team versterken als zelfstandige in hoofd of bijberoep?
jobs in de medische en verzorgende sector Randstad.
Zoek je een job als tandarts of tandartsassistent, een job als kinesist, een job als apotheker of apotheekassistent, een job als verpleegkundige of zorgkundige., We hebben 0 jobs met vast contract, 0 jobs voor vaste indienstname na interim, 0 jobs voor lange opdracht en 0 studentenjobs.

Contacteer ons

Resultaten voor vacature psycholoog