psychotherapie opleiding

Postgraduaat in de cliëntgerichte psychotherapie Postuniversitair Centrum KU Leuven Kulak.
Het Postgraduaat Cliëntgerichte psychotherapie is een initiatief van Focus on Emotion en KU Leuven en wordt praktisch-organisatorisch ondersteund van uit het Postuniversitair Centrum KU Leuven Campus Kulak. Data en plaats. Elk jaar bestaat uit 24 opleidingsdagen. De opleiding omvat twee opleidingsdagen per maand welke doorgaan op vrijdag en zaterdag.
Integratieve psychotherapie www.ankerpunt.be.
In de praktijk is een INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE misschien het best te vergelijken met een cognitieve gedragstherapeutische CGT of CBT aanpak geïntegreerd met een humanistische-experiëntiële benadering, waar zij alle elementen van bezit, maar die daarenboven uitgebreid werd met andere inzichten afkomstig uit psychoanalyse, communicatietherapieën, meditatietechnieken, enz.
Functionele Analytische Psychotherapie FAP Act Academie.
Particulieren cursussen therapie. Bedrijven workshops op maat. Wie is wie team externen. Functionele Analytische Psychotherapie FAP. Functionele Analytische Psychotherapie FAP. de werkrelatie gebruiken om tot gedragsverandering te komen: beïnvloed het functioneren van de client via een werkrelatie vol bewustzijn, liefde en moed!
CENTRUM VECTOR te Mol Multidisciplinaire praktijk voor psychotherapie en psychiatrie voor kinderen en jeugd.
Anthe studeerde af in 2014 aan de UGent als master in de pedagogische wetenschappen, orthopedagogiek. Ze genoot een opleiding tot Rots en Water'-trainer' en volgt momenteel een opleiding tot psychothearapeut in de Interactionele Vormgeving. Ze is tevens werkzaam als vormingswerker bij Arktos vzw.
integratieve psychotherapie opleiding.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven. Psychotherapie opleiding Berchem Antwerpen: Vind een opleiding tot psychotherapeut Vind-een-Psycholoog.be. Psychotherapie opleiding: Vind een opleiding tot psychotherapeut in Berchem Antwerpen. Hieronder vind je elke psychotherapie opleiding of opleiding tot psychotherapeut in Berchem Antwerpen en omgeving.
Cursus Basiskennis Psychotherapie Laudius Thuisstudies.
De erkende cursus Basiskennis psychotherapie neemt je mee in de wereld van psychische stoornissen en therapieën, en leert je hoe deze therapieën hun werk doen. Wat kun je met deze cursus Basiskennis psychotherapie? De cursus Basiskennis psychotherapie leidt op voor een erkend diploma en leert je een groot aantal veel voorkomende stoornissen kennen.
Relatie, gezins en systeempsychotherapie Postgraduaat Thomas More.
Deze opleiding psychotherapie leidt tot een beroepserkenning mits aan alle wettelijke vereisten qua vooropleiding wordt voldaan of via de overgangsmaatregelen opgevolgd door de Federale Raad voor de Geestelijke Gezondheidszorgberoepen. Om in aanmerking te komen als kandidaat is er minimum een master in de menswetenschappen vereist.
Psychotherapie Opleiding Academiejaar 2018-2019 AIHP.
U bevindt zich hier: Home / Psychotherapie Opleiding Academiejaar 2018-2019. Onze 4-jarige opleiding tot Integratief Humanistisch Experiëntieel Psychotherapeut was de eerste in Vlaanderen. De AIHP vzw organiseert immers al 39 jaar een professionele opleiding Psychotherapie, die heden, geaccrediteerd is door de belangrijkste ziekenfondsen bv.
Toelatingsvoorwaarden RGT/S BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Master in de geneeskunde, specialisatie psychiatrie. Degenen die hun vierjarige opleiding starten na 1 september 2018 dienen te beschikken over een diploma master Klinische Psychologie, master Klinische Orthopedagogie of Psychiater. Kandidaten voor het BVRGS lidmaatschap met onderstaande basisdiploma's' in de menswetenschappen / hulpverlenende beroepen, dienen voorafgaand aan de psychotherapieopleiding, basiskennis verworven te hebben op universitair masteropleiding niveau van.: Psychotherapie basisvaardigheden / therapeutische modellen.
Opleidingen: Rapunzel.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van anderen meer wil integreren in zijn manier van werken: als coach, psycholoog of psychotherapeut, zorgcordinator, collega, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker.
CV Ybe Ybe Casteleyn.
Master in de Filosofie, moraalwetenschappen, Vrije Universiteit Brussel. Opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Academie voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie. Opleiding Psychotraumatologie aan het Belgisch Instituut voor Psychotraumatologie en Emdr. Opleiding Lichaamsgerichte Traumatherapie niveau 1 aan het Somatic Experiencing Trauma Instituut Nederland.

Contacteer ons

Zoeken naar psychotherapie opleiding