opleiding toegepaste psychologie

Verwante diploma's' Arteveldehogeschool Gent.
Onderstaande verwante diplomas kunnen recht geven op een verkort traject in de dagopleiding of een verkort traject in de deeltijdse SWITCH opleiding. Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs. Bachelor in het onderwijs: lager onderwijs. Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs. Bachelor in het sociaal werk. Bachelor in de orthopedagogie. Bachelor in de verpleegkunde. Bachelor in de vroedkunde. Bachelor in de ergotherapie. Bachelor in de logopedie. Bachelor in de audiologie. Bachelor in de toegepaste psychologie.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Word jij de psychologisch consulent van de toekomst? De opleiding Toegepaste Psychologie is een driejarige professionele bacheloropleiding die focust op het leren begeleiden en ondersteunen van individuen, groepen en organisaties. Psychodiagnostiek en gespreksvoering zijn de twee kerncompetenties waar de opleiding zich op richt.
Toegepaste Psychologie Hogeschool Saxion.
Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie ontdek je hoe je psychologische kennis kunt gebruiken in de praktijk. Jij leert hoe mensen zich weer zo goed mogelijk kunnen redden in het dagelijks leven, tijdens de studie of op het werk. Vanaf het derde studiejaar is het mogelijk je te specialiseren in drie uitstroomprofielen.
BRU23.
Opleiding Toegepaste Psychologie AP Hogeschool.
Vind je het interessant om in een team van specialisten je steentje bij te dragen? Dan is een bachelor Toegepaste Psychologie iets voor jou. Deze opleiding in avondonderwijs is ideaal als je een studentenjob en studeren combineert, of als je liever overdag je leerstof verwerkt.
Toegepaste Psychologie.
Tijdens de stage functioneer je als junior toegepast psycholoog. De stageperiode is een leerfase, waarin je onder begeleiding van het stagebedrijf werkt aan jouw eigen ontwikkeling als professional en aan de ontwikkeling van je specifieke kennis en vaardigheden als toegepast psycholoog. Bij de opleiding Toegepaste Psychologie is het mogelijk om verder te kijken dan Nederland alleen.
Toegepaste Psychologie Hbo-opleiding Hogeschool Leiden.
Er zijn verschillende mogelijkheden om door te stromen naar een master op wo-niveau. Meestal volg je dan eerst een pre-masterprogramma, maar bij de opleiding Toegepaste Psychologie van Hogeschool Leiden heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een pre-universitaire minor.
Opleiding Toegepaste Psychologie Hogeschool van Amsterdam.
Heb je interesse in het effect dat het leven in de stad op het gedrag van mensen heeft? Dan is Toegepaste Psychologie wellicht geschikt voor jou. Toegepaste Psychologie is een uitdagende en sociale opleiding. Je ontwikkelt je talenten en leert om duurzaam in te spelen op gedragsvraagstukken.
Toegepaste psychologie Wikipedia.
De opleiding toegepaste psychologie is een bachelor opleiding aan een hogeschool. Deze is vierjarig in Nederland, driejarig in Vlaanderen. Een bachelor in de toegepaste psychologie heeft een opleiding psychologie gevolgd, waarbij de nadruk op het concrete, direct inzetbare en praktische aspect van de wetenschappelijke discipline ligt.
Deeltijdopleiding Toegepaste Psychologie HBO.
Op deze pagina worden de volgende hbo opleidingen in deeltijd besproken: Organisatiepsychologie, Psychologie wo, Sociale Geografie Planologie wo en Toegepaste Psychologie. Wat kun je met een opleiding Toegepaste Psychologie? Met een hbo-opleiding Toegepaste Psychologie word je niet opgeleid tot klinisch psycholoog.
Inhoud Toegepaste Psychologie voltijd Eindhoven Fontys.
Hoe maak je mensen bewust van hun gedrag? Een student Toegepaste Psychologie heeft veel interesse in het gedrag van mensen en heeft een onderzoekende houding. Wanneer je daarnaast gevoel hebt voor exacte vakken, zoals wiskunde, is de opleiding Toegepaste Psychologie mogelijk iets voor jou!

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding toegepaste psychologie