klinisch

Klinisch onderzoek Basisonderzoeken Raadpleging Onderzoek.
Het meten van de bloeddruk en de hartslag wordt doorgaans ook bij het klinisch onderzoek gerekend maar worden hier apart besproken om het belang ervan te benadrukken. Het klinisch onderzoek kan waar nodig uitgebreid worden met bijvoorbeeld een neurologisch nazicht testen van reflexen, pupilreactie, etc.
Wordt een klinisch psycholoog een wolf in schaapsvacht voor wie niet meer productief is? België Knack.
Klinisch psycholoog Nathalie Laceur, voorzitster van KLIpsy, een nieuwe beroepsvereniging van klinisch psychologen, heeft geen goed oog in de nieuwe wet van Maggie De Block. Heel wat praktijken die sinds jaar en dag patiënten hebben geholpen, zullen in de toekomst niet meer geduld worden.
Fundamenteel, translationeel en klinisch onderzoek Stichting tegen Kanker.
Translationeel onderzoek is de schakel tussen het fundamenteel onderzoek, van kapitaal belang voor elke vooruitgang, en het klinisch onderzoek, dat zich op patiënten richt. Doel ervan is dus het vinden van praktische toepassingen voor de recentste ontdekkingen in het fundamenteel onderzoek.
klinisch onderzoek Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: klinisch onderzoek DE klinisch onderzoek EN klinisch onderzoek ES. Definities op Encyclo.nl: Klinisch onderzoek 2x. Vertalingen klinisch onderzoek NLFR.
Klinisch beeld Wikipedia.
Het klinisch beeld is de verzameling bevindingen bij anamnese het medisch vraaggesprek en lichamelijk onderzoek die typerend is voor een bepaalde ziekte. Zo bestaat het klinisch beeld van een longontsteking uit de klachten hoesten en benauwdheid en koorts en afwijkende longgeluiden bij lichamelijk onderzoek.
Klinisch laboratorium Declerck.
Neuropsycholoog Klinisch psycholoog Revalidatieziekenhuis RevArte.
Mogelijks dreigt ook de noodzaak om het zelfstandige leven in de eigen woning op te geven, om naar een andere locatie te moeten verhuizen. Anderzijds speelt de klinisch psycholoog ook een rol in de onderkenning van een eventuele depressie of in het vaststellen van kenmerken van psychopathologie vaak via de onderkenning van persoonlijkheidsstoornissen die reeds voor het ziekteproces aanwezig waren.
klinisch WikiWoordenboek.
Het woord klinisch staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd klinisch herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. klinisch" in: Sijs, N.
Wat is klinisch onderzoek?
Wat is klinische onderzoek. Een klinische studie is een medisch onderzoek dat betrekking heeft op mensen zoals u. Mensen nemen vrijwillig deel aan zorgvuldige analyses die tot nieuwe manieren kunnen leiden om menselijke ziektes beter te behandelen, te voorkomen, vast te stellen en te begrijpen. Klinisch onderzoek bevat proeven die nieuwe behandelingen en therapieën testen maar ook studies die over een heel lange periode lopen en waaruit informatie wordt bekomen over de manier waarop ziekte en gezondheid evolueren.
Zoek een Klinisch psycholoog Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
Zoek een Klinisch psycholoog. Het register van klinisch psychologen bied je een overzicht van kwalitatieve klinisch psychologen. Wil je een klinisch psycholoog zoeken? Geef dan hieronder je criteria in. Standaard worden in de zoekresultaten enkel klinisch psychologen weergegeven die als zelfstandige al dan niet in bijberoep actief zijn.
Labo klinische biologie Az Damiaan. alert. arrow-left. arrow-right. bullet. check. clipboard. Stroke 1. dropdown. facebook. Group. glue. google-plus. Combined Shape. Combined Shape. hospitalization. i
Als geïntegreerde dienst treedt het laboratorium klinische biologie voor alle klinische disciplines van het ziekenhuis op als ondersteunende partner en streeft naar maximale beschikbaarheid, expertise en betrouwbaarheid. Het laboratorium klinische biologie in Az Damiaan onderzoekt de stalen van de hospitalisatiediensten en de poliklinische afdelingen van het ziekenhuis maar ook de stalen aangeleverd door huisartsen en instellingen bv.

Contacteer ons

Resultaten voor klinisch