psycholoog engels

De psychologen van Praktijk Balise in Waregem.
Wij zijn er om je te helpen. We zoeken graag met je mee naar een goede match tussen de hulpverlener en jouw probleem. Als je zelf een voorkeur hebt voor iemand, laat het ons weten. Klinisch psycholoog voor jongvolwassenen en volwassenen. Seksuoloog en systemisch psychotherapeut. Stress Burn-out Depressie Relatieproblemen Seksuele problemen. Talen: Nederlands, Frans, Engels.
CENTRUM VOOR PSYCHOTHERAPIE, PSYCHIATRIE EN SEKSUOLOGIE Psycholoog / Psychologue.
Alle medewerkers in de praktijk hebben zich na hun universitaire basisopleiding tot psycholoog, pedagoog of geneesheer-specialist, verder gespecialiseerd in een psychotherapeutische behandelvorm. Aagje Archie 1979. Psychiater KU Leuven. Voortgezette opleiding in de oplossingsgerichte systemische therapie, i.o. Lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie. Doelgroep: jongvolwassenen, psychiatrische diagnostiek en behandeling, psychotherapie. Tel: 0491 / 07.03.13. Lies Brants 1977. Master Klinische Psychologie K.U.Leuven. Erkenningsnummer Psychologencommissie 772105718. Cognitieve Gedragstherapie U.I.Antwerpen. Lid van de Belgische Federatie van Psychologen. Naast de ambulante praktijk ook werkzaam als psychologe in het regionaal ziekenhuis Heilig Hart te Leuven. Doelgroep: individuele therapie, jongvolwassenen. Tel: 0485 / 07.19.34. Hilde Eneman 1969. Master Klinische Psychologie U.C.L, Louvain-la-Neuve. Erkenningsnummer Psychologencommissie 692105615. Cliëntgerichte-Experiëntiële Psychotherapie K.U.Leuven. Opleiding dialectische gedragstherapie. Erkend supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling VVCEPC. Naast de ambulante praktijk ook werkzaam als psychologe-psychotherapeute op het Medisch en Psychotherapeutisch Centrum voor Studenten K.U. Doelgroep: jongvolwassenen, individuele therapie. Taal: Nederlands, Engels, Frans, Duits.
Klinisch psycholoog Engels, D.E.
Klinisch psycholoog Engels, D.E. Werkzaam bij Psychotherapiepraktijk D. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Engels, D.E.
Hannah Nuenen, Afgestudeerd psycholoog geeft bijles in Engels, Nederlands, wiskunde, literatuur, geschiedenis en filosofie.
Ander taal niveau. Afgestudeerd psycholoog geeft bijles in Engels, Nederlands, wiskunde, literatuur, geschiedenis en filosofie. Mijn methode van lesgeven is vooral afhankelijk van de leerling. Ik vind het vooral belangrijk in te spelen op de behoeften van de leerling en hier zo veel mogelijk bij aan te sluiten.
Eetstudio Afsprakenplanning.
moeite met eten, weinig eetlust, bang om te eten, braken, verslikken. Groepspraktijk Eetstudio is een praktijk waar je terecht kan bij zowel diëtist, psycholoog., ACT-therapeut, creatieve therapeut en lichaamsgerichte therapeut. We blijven op zoek naar een nauwe samenwerking met een psychiater en een kinder en jeugd psychiater.
Wie zijn we? Strong mind praktijk van klinische psychologen.
Als klinisch psycholoog en als psychologisch consulent deed ik ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Bethanië en het Universitair psychiatrisch ziekenhuis voor kinderen en jongeren Antwerpen. Ik richt mij op de begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen. Ik ben geregistreerd bij de psychologencommissie, mijn erkenningsnummer is 932124504. Ik kan je begeleiden in het Nederlands, Frans of Engels.
Engels-sprekend psycholoog English speaking psychologist Vind-een-Psycholoog.be.
Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf. Live / op afstand alle. In de therapiepraktijk. Psychologische begeleiding via telefoon gsm.
engels Archieven Consumentenpsycholoog Patrick WesselsConsumentenpsycholoog Patrick Wessels.
Maar, dat effect ervaren we alleen als we over de aankoop nadenken in onze moedertaal, zo blijkt. Insecten eten zonder walging: het Engels biedt uitkomst. 9 maart 2018. Met name de consumptie van rundvlees sluit slecht aan bij de doelstelling van de Verenigde Naties om in 2030 significant duurzamer te eten.
Psycholoog Nederlands Engels Vertaling en Voorbeelden.
Creools Engels Grenadian. Creools Engels Jamaïcaans. Creools Engels Maagdeneilanden. Creools Engels Vincentian. Creools Frans Haïtiaans. Creools Frans Saint Lucian. Creools Frans Seselwa. Creools Portugees Boven-Guinee. Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Je was op zoek naar: psycholoog Nederlands Engels.
SPEL Harderwijk Samenwerkende Psychologen Eerstelijns in Harderwijk.
De naam SPEL Harderwijk staat voor Samenwerkende Psychologen Eerste Lijn in Harderwijk. Wij werken onder deze naam in een gezamenlijke praktijk aan het Engelserf 35e in Harderwijk. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 7.30 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer 0341 434 589.
Hannah NuenenNoord-Brabant, Afgestudeerd psycholoog geeft bijles in Engels, Nederlands, wiskunde, literatuur, geschiedenis en filosofie.
Tijdens mijn studentenperiode heb ik lange tijd bijles gegeven aan middelbare scholieren, met name in wiskunde en Engels. Sinds ik ben afgestudeerd werk ik als psycholoog. Hierbij help ik mijn clienten soms ook met opleiding, bijvoorbeeld wanneer ze een opleiding volgen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor psycholoog engels