compulsief betekenis

Obsessieve-compulsieve stoornis Wikipedia.
In dit geval is er natuurlijk lang niet altijd sprake van een stoornis. Dit is pas het geval als het obsessieve of compulsieve gedrag normaal functioneren in de weg staat. Het is ook van belang om OCS en andere typen van angst of spanning te onderscheiden, waaronder de spanningen en stress die in het dagelijks leven kunnen voorkomen.
Wat betekent compulsief? WatBetekentHet.nl.
De betekenis van compulsief is.: Er is al veel gezocht naar de betekenis van compulsief en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Obsessief-compulsieve stoornis volwassenen Gezondheid en wetenschap.
Wacht niet te lang en maak een afspraak met je huisarts, of neem contact op met de psycholoog of psychiater die je geholpen heeft. Van Balkom AJLM, Van Oppen P. State of the art. Diagnostiek en behandeling van obsessieve compulsieve stoornis.
compulsief de betekenis volgens Muiswerk. mail.
compulsief betekenis definitie. compulsief bijvoeglijk naamwoord. uitspraak: com-pul sief. wat je wel móet doen, zonder dat je het echt wilt. ze liep drie keer terug om te zien of de deur wel dicht was, dat is compulsief gedrag. Bijvoeglijk naamwoord: com-pul sief.
Compulsief 4 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10733.: wat je wel móet doen, zonder dat je het echt wilt vb: ze liep drie keer terug om te zien of de deur wel dicht was, dat is compulsief gedrag Synoniem: dwangmatig. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordcompulsief.:
Betekenis compulsief.
Wat betekent compulsief? Hieronder vind je een betekenis van het woord compulsief Je kunt ook zelf een definitie van compulsief toevoegen. Gedwongen, dwangmatig, een dwanghandeling betreffend Bron: www.dokterdokter.nl. Betekenis van compulsief toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18.
Obsessieve-compulsieve stoornis: symptomen en test Mijn Kwartier.
Doorheen het programma krijg je vragen die je uitdagen je irreële gedachten in twijfel te trekken en leer je ontdekken wat je kan helpen in het doorbreken van de vicieuze cirkel van dwanggedachten en handelingen. Hoe test ik obsessieve-compulsieve stoornis?
Dwang, obsessie, angst: dwang, geestesstoornis, e-gezondheid.be Drupal.
Catherine Solano op 30/05/2011 14h00. De term dwangmatig of compulsief gedrag wordt tegenwoordig heel veel gebruikt. Maar wat betekent het precies? Compulsief is afgeleid van het Latijnse woord compulsio of dwang. Mensen die compulsief gedrag vertonen, hebben het gevoel toe te geven aan een innerlijke dwang.
compulsief betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 2 verschillende betekenissen of definities van het woord compulsief, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 compulsief.
ePsychiater Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis.
Werk en productie zijn belangrijker dan plezier en ontspanning; vriendschappen kunnen op hun nuttigheid beoordeeld worden. Zij hebben een streng geweten en gooien het niet gauw op een akkoordje. Iemand met obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis heeft moeite met dingen weggooien, zelfs als zij geen enkele emotionele betekenis hebben.

Contacteer ons

Zoeken naar compulsief betekenis