psygoloog

De Drie Stromen Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg www.dedriestromen.be.
Als je wil praten over zelfmoordgedachten hoef je niet te wachten op een afspraak in het CGG: je kan terecht bij je huisarts of dag en nacht bij Tele-Onthaal 106 of de Zelfmoordlijn 1813 voor een gesprek of online chatten.
Wanneer naar een psycholoog? Vind-een-Psycholoog.be.
Wanneer in therapie? Je voelt je niet helemaal goed in je vel, je hebt het gevoel dat je hulp nodig hebt om ergens uit te raken of mee te leren omgaan. De stap naar een psycholoog is vaak best moeilijk.
Veelgestelde vragen Psychologenpraktijk Mondriaan.
We praten openlijk over onze doktersbezoekjes en de medicatie die we nemen, maar schamen ons nog vaak om openlijk te praten over hoe we ons voelen en dat we het soms ook even niet meer weten Een psycholoog is er net voor geestelijk gezonde mensen die graag willen kijken naar hoe ze verder kunnen groeien.
Wat is en doet een psycholoog? Psychologencommissie.
een inschrijving als psycholoog op de lijst van de Psychologencommissie. Zonder een inschrijving mag een master in de psychologie zich dus geen psycholoog noemen. In tegenstelling tot masters in de psychologie, komen bachelors in de toegepaste psychologie niet in aanmerking voor een inschrijving als psycholoog.
Studentenpsychologen.
Tijdens het eerste gesprek wordt een inschatting gemaakt van de duur en soort ondersteuning die het beste past bij de aard en ernst van de door jou beschreven problemen. Het kan zijn dat we je individuele gesprekken aanbieden of doorverwijzen.
De Facto Groepspraktijk psycholoog/gedragstherapeut voor psychologische hulpverlening en gedragstherapie Sint-Truiden, Limburg.
Alleen na jouw uitdrukkelijke toestemming geven we informatie aan of voeren we overleg met derden. Met ons coachingaanbod richten wij ons tevens op personen, teams of organisaties die ondersteuning en begeleiding willen met als doelstelling het ontwikkelen en versterken van competenties.
Para psygoloog Power Works.
Ik kan uw diverse handvatten bieden om weer in het reine te komen met uzelf, zodat u het leven weer anders aankijkt en fleuriger wordt. Als para psycholoog heb ik het vermogen om snel de kern van uw probleem te raken.
Villa Medica.
Gesprekken met een onafhankelijk psycholoog met waardering voor jouw verhaal en gevoel. De therapeut gaat in op een hulpvraag, en heeft ook oog voor wat er onder ligt, zodat cliënten oplossingsgericht met zichzelf aan de slag kunnen. Ik werk ervaringsgericht en pas zowel gedragstherapeutische als systeemtheoretische en contextuele principes toe.
De Kiezel Groepspraktijk voor psychotherapie coaching.
In de werkcontext is het van groot belang dat er aandacht is voor het welbevinden van iedere werknemer, voor ieder team en voor iedere organisatie. Wij bieden zorg op maat voor het individu maar ook voor kleine of grotere teams.
Erkende psychologen België / Psychologues agréés Belgique.
Wilt u een eigen psycholoog.be website? Neem voor meer informatie contact op met Natascha Di Mario of schrijf u HIER on line in. Meer info over ons privacybeleid. Aalst Aarschot antwerpen België Berchem Brasschaat Brugge Brussel coaching Ekeren EMDR gedragstherapie Gent gesprekstherapie Hasselt hoe vind ik een psycholoog Kalmthout kinderpsychologe kinderpsycholoog Leuven Limburg Lokeren Mechelen mindfulness Oost-Vlaanderen psychoanalyse psychoanalyst psychodiagnostiek psychologe psychologen psychologie psycholoog psychotherapeut Schoten Sint-Amandsberg Sint-Niklaas stress systeemtherapie Teralfene vind een psycholoog Vlaams-Brabant Vlaanderen waar vind ik een psycholoog West-Vlaanderen zoek een psycholoog.
Verschil tussen een psycholoog, psychotherapeut en psychiater? Vind-een-Psycholoog.be.
Vanaf 01/09/2016 is de beroepsterm psychotherapie beschermd en kunnen enkel hulpverleners die aan de voorwaarden voldoen, dit uitoefenen. Lees meer over erkende psychotherapeuten. Wat is een psychiater? Een psychiater is een arts of dokter die zich gespecialiseerd heeft in de psychiatrie en het behandelen van complexe of zwaardere psychiatrische stoornissen. Door de opleiding als arts kan de psychiater een diagnose stellen en medicatie voorschrijven. Psychologen en psychotherapeuten daarentegen mogen geen medicatie voorschrijven, maar kunnen wel behandelen via therapeutische methoden. De titel psychiater is beschermd dus enkel personen met het diploma van psychiater mogen deze term gebruiken. Hoe werken ze? Aan de basis werken de psycholoog en de psychotherapeut aan hetzelfde: jouw geluk en comfort. De manier waarop kan verschillen. Een psycholoog is vaak theoretisch meer onderbouwd en een psychotherapeut heeft een meer praktijk en ervaringsgerichte opleiding gevolgd. Uiteraard kunnen beiden zich bijgeschoold hebben waardoor ze een zo volledig mogelijke begeleiding kunnen bieden. Gesprekstherapie is de meest voorkomende vorm van begeleiding die door zowel de psycholoog als de psychotherapeut gebruikt wordt.

Contacteer ons

Zoeken naar psygoloog