psygoloog

Psychologen ZNA.
Ziek zijn is niet enkel een medisch-lichamelijk gebeuren. Vaak gaan ziek zijn en opname in het ziekenhuis gepaard met heel wat spanningen en emoties.Een psycholoog kan een steun zijn om de ziekenhuisopname met alles wat daarbij komt kijken, door te geraken.
De Drie Stromen Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg www.dedriestromen.be.
Als je wil praten over zelfmoordgedachten hoef je niet te wachten op een afspraak in het CGG: je kan terecht bij je huisarts of dag en nacht bij Tele-Onthaal 106 of de Zelfmoordlijn 1813 voor een gesprek of online chatten.
Wanneer naar een psycholoog? Vind-een-Psycholoog.be.
Wanneer in therapie? Wanneer in therapie? Je voelt je niet helemaal goed in je vel, je hebt het gevoel dat je hulp nodig hebt om ergens uit te raken of mee te leren omgaan. De stap naar een psycholoog is vaak best moeilijk.
Veelgestelde vragen Psychologenpraktijk Mondriaan.
We praten openlijk over onze doktersbezoekjes en de medicatie die we nemen, maar schamen ons nog vaak om openlijk te praten over hoe we ons voelen en dat we het soms ook even niet meer weten Een psycholoog is er net voor geestelijk gezonde mensen die graag willen kijken naar hoe ze verder kunnen groeien.
Wat is en doet een psycholoog? Psychologencommissie.
een inschrijving als psycholoog op de lijst van de Psychologencommissie. Zonder een inschrijving mag een master in de psychologie zich dus geen psycholoog noemen. In tegenstelling tot masters in de psychologie, komen bachelors in de toegepaste psychologie niet in aanmerking voor een inschrijving als psycholoog.
Studentenpsychologen.
Tijdens het eerste gesprek wordt een inschatting gemaakt van de duur en soort ondersteuning die het beste past bij de aard en ernst van de door jou beschreven problemen. Het kan zijn dat we je individuele gesprekken aanbieden of doorverwijzen.
De Facto Groepspraktijk psycholoog/gedragstherapeut voor psychologische hulpverlening en gedragstherapie Sint-Truiden, Limburg.
Alleen na jouw uitdrukkelijke toestemming geven we informatie aan of voeren we overleg met derden. Met ons coachingaanbod richten wij ons tevens op personen, teams of organisaties die ondersteuning en begeleiding willen met als doelstelling het ontwikkelen en versterken van competenties.
Para psygoloog Power Works.
Ik kan uw diverse handvatten bieden om weer in het reine te komen met uzelf, zodat u het leven weer anders aankijkt en fleuriger wordt. Als para psycholoog heb ik het vermogen om snel de kern van uw probleem te raken.
Villa Medica.
Gesprekken met een onafhankelijk psycholoog met waardering voor jouw verhaal en gevoel. De therapeut gaat in op een hulpvraag, en heeft ook oog voor wat er onder ligt, zodat cliƫnten oplossingsgericht met zichzelf aan de slag kunnen. Ik werk ervaringsgericht en pas zowel gedragstherapeutische als systeemtheoretische en contextuele principes toe.
De Kiezel Groepspraktijk voor psychotherapie coaching.
In de werkcontext is het van groot belang dat er aandacht is voor het welbevinden van iedere werknemer, voor ieder team en voor iedere organisatie. Wij bieden zorg op maat voor het individu maar ook voor kleine of grotere teams.
Psychologie AZ Maria Middelares.
Vanuit een specifieke patiƫntenwerking is de psycholoog ook ingeschakeld in het betreffende multidisciplinaire team, waar verslag wordt uitgebracht over de psychische aspecten van ziek zijn. De psycholoog werkt op verwijzing van de behandelend arts of op verwijzing van een andere hulpverlener in overleg met de behandelend arts.

Contacteer ons

Op zoek naar psygoloog?