psycholoog en psychiater

Psychepolis interdisciplinaire zorginstelling.
Psychepolis Brasschaat is een interdisciplinaire zorginstelling voor mensen met psychische klachten. De minimumleeftijd voor aanmelding is 18 jaar. Ons team bestaat uit een psychiater, 14 klinisch psychologen met complementaire expertises, 3 stress/burn-out coaches/loopbaancoaches, een diƫtiste, een diagnosticus en een life coach.
Consultatie bij een psycholoog of psychiater? Gert Vits.
Consultatie: uren en tarief. Hoe kies je een therapeut? Psycholoog Psychiater Therapeut? Wat is een psychotherapeut? Wat is een psycholoog? Wat is een psychiater? Consultatie bij een psycholoog of psychiater? Komende van Leuven. Komende van Tienen. Psycholoog Psychiater Therapeut? Consultatie bij een psycholoog of psychiater?
Oncologie Voor patiƫnten Nazorgwijzer oncologie Nazorg in het ziekenhuis Psycholoog/psychiater.
Diagnostiek of behandeling kan plaatsvinden door verwijzing van een behandelend medisch specialist uit het ziekenhuis. Voor overleg kunt u contact opnemen met de afdeling via het secretariaat, telefoon 072 548 3090 locatie Alkmaar / 0223 69 6331 locatie Den Helder of met Metha Klaver, klinisch psycholoog en hoofd medische psychologie via E-mail.
Veelgestelde vragen Psypunt.
Begeleiding bij ADHD. Begeleiding bij faalangst of uitstelgedrag. Aandacht en concentratie onderzoek. Herstelonderzoek bij rijverbod. Mindfulness bij kinderwens. Wat doet een psycholoog eigenlijk? Helpen bij emotionele zorgen. Met welke klachten/zorgen kan ik bij een psycholoog terecht? Met veel verschillende zorgen, durf je vraag te stellen. Hoe verloopt een eerste consultatie? Je belt aan, komt binnen en neemt plaats in de wachtzaal. Jouw therapeut komt je halen. Je ontmoet je therapeut en krijgt info over hem/haar, over de praktijk en de bedoeling van het gesprek. Je therapeut helpt je om je verhaal te brengen. Je betaalt op het einde van je consultatie. Is er bancontact? Ja er is bancontact aanwezig. Wat moet ik allemaal meebrengen van papieren? Tenzij je van ons een brief kreeg, hoef je niks mee te brengen. Met welke vragen kan ik bij de psychiater terecht?
Psycholoog en psychiater druk met administratie Dokter Bosman.
This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Psycholoog en psychiater druk met administratie. 1 Share Tweet Share 0 Share. Terug naar overzicht. Psychologen en psychiaters in de geestelijke gezondheidszorg zijn soms bijna een derde van hun dag bezig met administratief werk.
Depressies.be Wat is depressie? Veelgestelde vragen Bijwerkingen.
Wat is het exacte verschil tussen een psychiater, een psycholoog en een psychotherapeut? Psychiaters zijn artsen, gespecialiseerd in psychische problemen. Ze hebben een 7-jarige basisopleiding tot arts achter de rug en hebben zich nadien nog enkele jaren gespecialiseerd in psychische aandoeningen.
Psychiaters en psychologen Contactgegevens zorgverlening Welzijn en gezondheid Leven Gemeente Overijse.
In het PTC kunnen zowel kinderen, jongerenen volwassenen terecht met verschillende problemen: opvoedings, relatie en seksuele problemen; depressie, rouwprocessen, mishandeling, eenzaamheid; school en gedragsproblemen; pesten; persoonlijkheidsproblemen, emotionele problemen, Gespecialiseerde hulpverleners psychotherapeuten en psychologen bieden een intensieve, ondersteunende begeleiding of therapie.
Vacature psycholoog / psychiater Allegre.
Vacature psycholoog / psychiater. Vacature psycholoog / psychiater. Gezocht: psycholoog /psychiater om onze praktijk in Hasselt te vervoegen. We werken in onze praktijk voornamelijk met ACT en aanverwante contextueel gedragstherapeutische modellen. We zijn een lerende praktijk. Dit betekent dat we een lerende houding belangrijk vinden van onszelf en onze collega's.
Wat is het verschil tussen een psycholoog, psychiater en psychotherapeut? Klinisch-Psycholoog.be Zoek psycholoog.
Een psycholoog hoeft niet perse werkzaam te zijn als therapeut, psychologen kunnen bijvoorbeeld ook werkzaam zijn in het onderwijs of werken aan wetenschappelijk onderzoek. Wanneer een psycholoog wel werkzaam is als therapeut of psychotherapeut, noemen we hem of haar meestal een klinisch psycholoog. De klinisch psycholoog is dikwijls werkzaam in instellingen als ziekenhuizen, maar kan ook werken in een zelfstandige praktijk. Op deze website vindt u enkel psychotherapeuten of therapeuten die daarnaast door hun opleiding ook klinisch psycholoog zijn. Een psychiater is een arts die zich na een studie geneeskunde heeft gespecialiseerd in de psychiatrie. De opleiding tot psychiater is alleen toegankelijk voor artsen. De titel psychiater" is beschermd.
Homepage Multidisciplinaire praktijk Anker.
Heeft je huisarts of therapeut je ooit doorverwezen naar een psychiater? Een combinatie van ondersteunende gesprekken en medicatie kan verbetering brengen. Een auticoach heeft expertise op vlak van autisme, ondersteunt je bij het aanleren van compenserende vaardigheden en bij de zoektocht: Wat betekent autisme voor mij en hoe ga ik ermee om? Anke Raymaekers is therapeut. Ze volgt een vierjarige psychotherapieopleiding aan de interactie academie systeemtherapie. Ze geeft therapie aan individuen en koppels die willen denken over hun leven en relatie. Vragen over seksualiteit zijn zeker bespreekbaar, gezien Anke seksuoloog is. Meer over Anke. 0485 77 93 43. Lieve Wellemans is klinisch psycholoog en psychotherapeut.
De Braam.
Maak kennis met onze handige Learn2ACT app. DE BRAAM VZW. De Braam groepeert erkende psychologen die zich willen inzetten voor kwaliteitsvolle psychologische dienstverlening. 015 230 229. Grote Braamstraat 8D. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en ontvang een gratis oefening.

Contacteer ons

Resultaten voor psycholoog en psychiater