psychologen nederland

Psychologen Centrum Wageningen Psychologische behandelingen door gecertificeerde therapeuten.
Psychologen Centrum Wageningen coop. is een prettige en persoonlijke groepspraktijk in de regio Wageningen, Renkum, Rhenen, Bennekom, Veenendaal en Ede. Bij Psychologen Centrum Wageningen werken uitsluitend BIG-geregistreerde en gecertificeerde GZ-psychologen. In bezit van Keurmerk Basis GGZ 2018 en 2019. 9.1 op Zorgkaart Nederland.
Psychologen Praktijk Best Psychologenpraktijk voor ouderen, volwassenen en kinderen.
U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het volgende. Behandelingen bij Psychologen Praktijk Best zijn over het algemeen individueel. Nadat u zich heeft aangemeld bij Psychologen Praktijk Best maken wij op korte. Psychologen Praktijk Best is een praktijk waar psychologen werken die hulp.
Een Nederlandse psycholoog Aeffectivity online therapie.
Een Nederlandse psycholoog begrijpt waar je vandaan komt, kent de culturele waarden en normen van Nederland en is ervaren om je te coachen/behandelen met jouw psychische problemen. Een Nederlandse psycholoog spreekt jouw taal, waardoor je kan vertellen wat je denkt en bespreken hoe je je voelt.
PEP Psychologen Amsterdam.
Ons team bestaat uit GZ-psychologen gezondheidszorg-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen, allen in het BIG register van het Ministerie van VWS ingeschreven en bovendien aangesloten bij één of meer specialistische verenigingen. Wij werken nauw samen met een groot aantal verwijzende huisartsen.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP Millian.
Dit is de zogenoemde 42 norm dat in 2010 door de Ledenraad van het NIP is vastgesteld. Voor het op peil houden van hun vakkennis kunnen psychologen bij het NIP terecht. De verschillende sectoren en secties van de vereniging organiseren lezingen, studiedagen, themabijeenkomsten, workshops, symposia en congressen over de laatste ontwikkelingen binnen het vak. De Commissie Testaangelegenheden Nederland COTAN van het NIP beoordeelt psychodiagnostische instrumenten aan de hand van criteria als testconstructie, handleiding en testmateriaal, betrouwbaarheid en validiteit.

Psychologenpraktijk Westerhaven is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen NIP. Het NIP is de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. De vereniging behartigt de belangen van haar leden en bewaakt de kwaliteit van de aangeboden hulpverlening van de geregistreerde psychologen.
Psychologische gezondheidszorg: kan België iets leren van het buitenland? StampMedia. logo. logo.
Adriaenssens: De samenwerking tussen huisarts en psycholoog verschilt ook van land tot land. In Nederland zijn er huisartsenpraktijken met een deeltijdse psycholoog. In het Verenigd Koninkrijk heb je dan weer community health centres. In deze regionale centra zijn hulpverleners zoals huisdokters en tandartsen aan het werk.
2618 psychologen in Nederland.
Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: 2618 psychologen in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 2618 psychologen in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle psychologen in Nederland is een 8.6 op basis van 3077 waarderingen. Sorteren op Relevantie.
Psychologen Nederland-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Gesponsord vacature opslaan. Basis en GZ psychologen vanuit eigen praktijk Almere. Psycholoog Nederland B4 Solutions. 7.880 10.062 per maand. Samenwerken met Psycholoog Nederland. Daarnaast is het de bedoeling dat je de cliënten bespreekt met andere psychologen van Psycholoog Nederland. Gesponsord vacature opslaan.
Psychologenpraktijk Nieuwegein Psycholoog te Nieuwegein.
Indien u geen gebruik wilt maken van vergoeding door de zorgverzekeraar, of u komt daarvoor niet in aanmerking, kunt u ook bij ons terecht. U betaalt de sessies dan zelf en kunt zich aanmelden zonder verwijsbrief van de huisarts. 030 60 63 111 optie 3. 3432 TZ Nieuwegein. Bekijk kaart en route. Volg ons op Keurmerken. Psychologen bij Psychologenpraktijk Nieuwegein.
Het Pulso-team Pulso.
Een van onze grote troeven is het uitgebreide netwerk van gekwalificeerde en zorgvuldig geselecteerde counselors, uiterst divers in specialisatie, nationaliteit, taal, cultuur, gender Een 350-tal psychologen, coaches, juristen en andere specialisten zorgen mee voor kwalitatieve oplossingen bij klanten in alle regio's' van België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Contacteer ons

Op zoek naar psychologen nederland?