1e lijns psycholoog

Psycholoog Leiden Psychologiepraktijk Leidraad.
Welkom op de site van Linda Verhoeven, GZ-psycholoog en gedragstherapeut. Psychologiepraktijk Leidraad is een 1e-lijns psychologiepraktijk gevestigd in Leiden. Bij psychologiepraktijk Leidraad kunt u zich aanmelden voor onder andere de volgende klachten.: somberheid en depressiviteit.; overspannenheid en burn-out.; angst en paniekklachten.;
Eerstelijnspsycholoog Psycholoog Utrecht Oost.
Mindfulness bij Psycholoog Utrecht Oost. Coaching bij Psycholoog Utrecht Oost. Cliëntgerichte psychotherapie bij Psycholoog Utrecht Oost. Affect Fobie Therapie AFT bij Psycholoog Utrecht Oost. Kortdurende psychische hulp in de eerstelijn KOP-model bij Psycholoog Utrecht Oost. Positief Zelfbeeld COMET bij Psycholoog Utrecht Oost.
Vergoeding psychologische hulp: Hoe werkt het? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Ga voordat je een afspraak maakt met een psycholoog naar je huisarts. Als je terechtkunt bij een praktijkondersteuner of psycholoog die aan de praktijk van je huisarts is verbonden, krijg je de kosten hiervoor altijd vergoed uit de basisverzekering en hoef je geen eigen risico te betalen.
PEPP Breda De praktijk voor eerstelijnspsychologische hulp.
Om de aanmelding compleet te maken is een verwijzing van uw huisarts noodzakelijk. Na aanmelding volgt een intakegesprek waarbij de psycholoog een inschatting maakt van de problematiek en het aantal te verwachten gesprekken. Vanuit uw basisverzekering heeft u recht op vergoeding van psychologische hulp binnen de Generalistisch Basis GGZ.
Psychologenpraktijk Bommelerwaard.
Mindfulness training vanaf 25 september 2019. In het najaar verzorgt Psychologenpraktijk Bommelerwaard weer de MBCT-training Mindfulness Based Cognitive Therapy. In verband met de invoering van de nieuwe privacywetgeving AVG hebben wij ons beleid ten aanzien van privacy en gegevensbescherming nader uitgewerkt. Vacature GZ psycholoog.
Psycholoog Heerenveen Geen wachtlijsten!
Mocht u na een gesprek met een van de psychologen geen klik ervaren, dan bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een andere psycholoog. Wij willen graag helpen op de manier die bij u past. Er is altijd een psycholoog met de juiste expertise die u kan helpen.
Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
Welkom.
In dat geval kan het nuttig zijn om er eens over te praten met een eerste-lijns psycholoog. Deze weet bij uitstek hoe hij mensen met psychische problemen kan helpen. In onze praktijk kunt u terecht met deze of andere problemen.:
Eerste en tweede lijns GGZ.
De Klinisch Psycholoog is een specialist vergelijkbaar met een medisch specialist. Deze psycholoog heeft na de universiteit een zesjarige postdoctorale opleiding gevolgd die hem/haar heeft toegerust om complexe problemen te behandelen. De klinisch psycholoog is meestal werkzaam in instellingen zoals ziekenhuizen.
Psychologenpraktijk Triade, gezondheidszorg en eerstelijnspsychologen in Groningen.
Zoekt u hulp? Dit heeft Psychologenpraktijk Triade u te bieden. Mensen kunnen het moeilijk hebben met zichzelf en problemen hebben in de omgang met anderen. Soms lukt het niet hier op eigen kracht uit te komen. Dan kan deskundige hulp wenselijk zijn.
Psycholoog-hermans.
U krijgt duidelijke informatie over de inhoud van een behandeling, en datgene wat u van de hulpverlener wel en niet kunt verwachten. Psychologenpraktijk Hermans is de initiatiefnemer van de Angstpoli Nederland, een netwerk van psychologen die specialistische behandeling bieden aan mensen met angstklachten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor 1e lijns psycholoog