1e lijns psycholoog

Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
Home.
De psycholoog, die de intake bij u verricht, wordt ook uw behandelaar. Tenzij het niet klikt, dan kunt u vragen naar een andere behandelaar. De psychologen die werkzaam zijn in onze praktijk zijn universitair opgeleid en staan ingeschreven in het BIG-register Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg als GZ-psycholoog Gezondheidszorgpsycholoog.
Praten en Doen! Praktijk voor eerstelijnspsychologie.
Welkom op de website van de praktijk voor eerstelijnspsychologie te Lage Zwaluwe, Praten en Doen. Cliënten en verwijzers kunnen hier meer informatie vinden over de praktijk en de psychologe Lydie van Leeuwen. Op deze site vindt u onder meer de volgende informatie.: Wat doet een eerstelijnspsycholoog?
Welkom bij de Gooise Psychologen Praktijk.
Of het nu Generalistische Basis GGZ betreft, onvergoede zorg of Specialistische GZZ, de psychologen en psychotherapeuten van de Gooise Psychologen Praktijk zijn er voor u. Om niet verdwaald te raken in de wirwar van termen, leggen we u duidelijk uit welke zorg we bieden en wat de kosten zijn.
Psychologie.
Met alle verzekeraars, met uitzondering van de Achmea groep, heb ik een contract afgesloten. Dit houdt in dat de psycholoog en de verzekeraar in directe verbinding staan en u geen rekening krijgt gepresenteerd. De verzekeraar laat een percentage van 6 tot 10 % terugvloeien in eigen kas.
Over psycholoog Sofie Letitre Psychologenpraktijk Zwolle.
Wat vergoedt jouw zorgverzekeraar? 038 202 0022. Psycholoog Zwolle wordt gewaardeerd met 4.8 sterren op basis van 7 reviews. Psycholoog Karin Kooij. Psycholoog Sofie Letitre. GZ psycholoog Piet Zijlstra. Psycholoog Angeniet van der Wijk. Psycholoog Paul Brans. Psycholoog Saskia Stastra.
Eerstelijnspsychologen Bussum PDI Gooi Psychologenpraktijk Bussum.
PDI hanteert een aanpak die direct en helder is. Alle psychologen die werkzaam zijn bij PDI Gooi, zijn aangesloten bij het NIP Nederlands Instituut van Psychologen, de LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen Psychotherapeuten en de VEN Vereniging EMDR Nederland.
Psycholoog Zwolle Geen wachtlijsten!
Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past! Korte lijn psycholoog. Psycholoog in Zwolle nodig? Zoekt u een psycholoog in Zwolle, dan helpt Direct-psycholoog u graag verder. Zit u niet lekker in uw vel en heeft dit invloed op uw leven en relaties?
Psychologenarnhem.nl Vind een eerstelijnspsycholoog in Arnhem!: Psychologen Arnhem.
De psycholoog in de eerste lijn is een psycholoog die samen met u uw psychische probleem concreet en praktisch aanpakt. Soms zijn een paar gesprekken al voldoende om u weer op weg te helpen. Andere keren zijn meer gesprekken zinvol.
Permanente vorming eerstelijnspsychologie Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
tel: 32 2 218 16 20 930: 1230.: VVKP maakt deel uit van BFP Belgische Federatie van Psychologen. VVKP helpt de klinisch psycholoog samen met de andere sectoren binnen BFP.: Arbeid en organisatie VOCAP. Klinische Psychologie VVKP. School Psychologie VVSP.
psychologe psycholoog opleiding 1e lijns psycholoog.
Eerstelijnspsycholoog of tweedelijnspsycholoog 1e lijns of 2e lijns. Eerstelijnspsycholoog is een algemeen begrip voor een psycholoog werkend in de eerste lijn of de Generalistische Basis GGZ. De titel Eerstelijnspsycholoog NIP is een registratietraject via het NIP voor psychologen met een BIG-registratie.

Contacteer ons

Meer resultaten voor 1e lijns psycholoog