1e lijns psycholoog

Eerstelijnspsycholoog Psycholoog Utrecht Oost.
Mindfulness bij Psycholoog Utrecht Oost. Coaching bij Psycholoog Utrecht Oost. Cliëntgerichte psychotherapie bij Psycholoog Utrecht Oost. Affect Fobie Therapie AFT bij Psycholoog Utrecht Oost. Kortdurende psychische hulp in de eerstelijn KOP-model bij Psycholoog Utrecht Oost. Positief Zelfbeeld COMET bij Psycholoog Utrecht Oost.
Home Psychologen Praktijk Timmers.
Psycholoog, orthopedagoog, speltherapeut, PMT, diagnostiek begeleiding via Timmers Ervaringsgericht Leren. Voor ouders, kinderen volwassenen. Groepsgewijs en Individueel. Onze visie uitgelegd. Openingstijden secretariaat Afspraak annuleren Direct een mail sturen. Vindt uw weg op deze site. Bekijk ons aanbod, ontmoet ons team of neem contact met ons op.
SPEL Harderwijk Samenwerkende Psychologen Eerstelijns in Harderwijk.
De naam SPEL Harderwijk staat voor Samenwerkende Psychologen Eerste Lijn in Harderwijk. Wij werken onder deze naam in een gezamenlijke praktijk aan het Engelserf 35e in Harderwijk. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 7.30 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer 0341 434 589.
Praktijk 1e lijns psychologie en mediation in Zandvoort Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Praktijk 1e Lijns Psychologie Zandvoort. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Praktijk 1e lijns psychologie en mediation in Zandvoort. Gerelateerde bedrijven Praktijk 1e lijns psychologie en mediation Zandvoort.
Soorten psychologen en registraties Psychologiestudenten.
Met een registratie bij het NIP kan je ook je deskundigheid aantonen. Het NIP heeft op het moment 8 registratieregelingen namelijk voor: een eerstelijns psycholoog, kinder en jeugd psycholoog, kinder en jeugdpsycholoog specialist, lichaamsgericht werkend psycholoog, psycholoog mediator, neurofeedback psycholoog, psycholoog arbeid en gezondheid en arbeids en organisatiepsycholoog.
Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
SPEL Samenwerking Psychologen Eerste Lijn. SPEL Samenwerking Psychologen Eerste Lijn.
Privacy en klachten. Spel is een praktijk waarin psychologen werken die hulp bieden bij klachten en psychische problemen. Mensen die contact opnemen doen dit meestal in overleg met de huisarts. De psychologen werken nauw samen met de huisartsen in het werkgebied.
Eerstelijnspsycholoog Preventiecentrum.
Afspraak maken voor eerstelijnspsycholoog. Raadpleging enkel op afspraak en na verwijzing door een huisarts uit de HVRT-regio. Telefoonnummer: 014 65 45 91 tijdens de openingsuren van het onthaal. Niet op maandag en dinsdag. Een eerste afspraak duurt ongeveer 15, uur.
Psycholoog Eersel Praktijk voor Psychologie en Coaching Kracht.
Ik heb zeven jaar gewerkt in het bedrijfsleven in zowel leidinggevende als begeleidende functies. Daarna heb ik even zoveel jaren gewerkt met jongeren met gedragsproblemen 12-24 jaar. Vervolgens ben ik gaan werken als eerstelijns psycholoog in een gezondheidscentrum met volwassenen en jeugd.
Psycholoog-hermans.
U krijgt duidelijke informatie over de inhoud van een behandeling, en datgene wat u van de hulpverlener wel en niet kunt verwachten. Psychologenpraktijk Hermans is de initiatiefnemer van de Angstpoli Nederland, een netwerk van psychologen die specialistische behandeling bieden aan mensen met angstklachten.
Wat is eerstelijns GGZ en wat is tweedelijns GGZ? Zorgprisma Publiek.
In de tweedelijns ggz wordt zware of gespecialiseerde psychische problematiek behandeld. De behandelingen zijn meestal langer van duur en vinden plaats door psychologen of psychiaters die werkzaam zijn in een ggz-instelling. Vanaf 1 januari 2014 wordt de tweedelijns ggz gespecialiseerde ggz genoemd.Patiënten kunnen zowel in de eerstelijns als in de tweedelijns ggz behandeld worden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor 1e lijns psycholoog