1e lijns psycholoog

Welkom.
In dat geval kan het nuttig zijn om er eens over te praten met een eerste-lijns psycholoog. Deze weet bij uitstek hoe hij mensen met psychische problemen kan helpen. In onze praktijk kunt u terecht met deze of andere problemen.:
Eerste en tweede lijns GGZ.
De Klinisch Psycholoog is een specialist vergelijkbaar met een medisch specialist. Deze psycholoog heeft na de universiteit een zesjarige postdoctorale opleiding gevolgd die hem/haar heeft toegerust om complexe problemen te behandelen. De klinisch psycholoog is meestal werkzaam in instellingen zoals ziekenhuizen.
De Leerfabriek kort durende begeleiding en diagnostiek van leer en gedragsproblemen.
Voorwaarde voor vergoeding is dat uw huisarts heeft verwezen of dat een van de Friese gemeenten een beschikking heeft afgegeven. We zijn BIG geregistreerd 89049216125, Register, GZ, Taal en Eerste Lijns Psycholoog. Gesprekken zijn vertrouwelijk, schriftelijke informatie wordt beveiligd opgeslagen.
Psycholoog Leiden Psychologiepraktijk Leidraad.
Welkom op de site van Linda Verhoeven, GZ-psycholoog en gedragstherapeut. Psychologiepraktijk Leidraad is een 1e-lijns psychologiepraktijk gevestigd in Leiden. Bij psychologiepraktijk Leidraad kunt u zich aanmelden voor onder andere de volgende klachten.: somberheid en depressiviteit.; overspannenheid en burn-out.; angst en paniekklachten.;
Eerstelijnspsycholoog Roeselare LMN CWV.
Concreet gaat dit over de terugbetaling van een beperkt aantal sessies voor enkele concreet bepaalde psychische problematieken. De sessies van cliënten die momenteel in begeleiding zijn bij de eerstelijnspsychologen worden tegen midden juni afgerond. Vanaf 5 april 2019 kan er voor intakegesprekken niet meer doorverwezen worden naar Nathalie en Lieslot.
Vergoeding psychologische hulp: Hoe werkt het? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Ga voordat je een afspraak maakt met een psycholoog naar je huisarts. Als je terechtkunt bij een praktijkondersteuner of psycholoog die aan de praktijk van je huisarts is verbonden, krijg je de kosten hiervoor altijd vergoed uit de basisverzekering en hoef je geen eigen risico te betalen.
Psychologenpraktijk Bommelerwaard.
Mindfulness training vanaf 25 september 2019. In het najaar verzorgt Psychologenpraktijk Bommelerwaard weer de MBCT-training Mindfulness Based Cognitive Therapy. In verband met de invoering van de nieuwe privacywetgeving AVG hebben wij ons beleid ten aanzien van privacy en gegevensbescherming nader uitgewerkt. Vacature GZ psycholoog.
Psychologie Praktijk en Familieopstellingen.
Ze ziet enorm op tegen het leiden van vergaderingen, iets wat ze altijd met plezier deed. Ze voelt zich moe en rusteloos. Ze maakt een afspraak met een 1e lijns psycholoog omdat ze wil uitzoeken wat er aan de hand is.
Psycholoog Eersel Praktijk voor Psychologie en Coaching Kracht.
Ik heb zeven jaar gewerkt in het bedrijfsleven in zowel leidinggevende als begeleidende functies. Daarna heb ik even zoveel jaren gewerkt met jongeren met gedragsproblemen 12-24 jaar. Vervolgens ben ik gaan werken als eerstelijns psycholoog in een gezondheidscentrum met volwassenen en jeugd.
Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
Soorten psychologen en registraties Psychologiestudenten.
Met een registratie bij het NIP kan je ook je deskundigheid aantonen. Het NIP heeft op het moment 8 registratieregelingen namelijk voor: een eerstelijns psycholoog, kinder en jeugd psycholoog, kinder en jeugdpsycholoog specialist, lichaamsgericht werkend psycholoog, psycholoog mediator, neurofeedback psycholoog, psycholoog arbeid en gezondheid en arbeids en organisatiepsycholoog.

Contacteer ons

Op zoek naar 1e lijns psycholoog?