1e lijns psycholoog

Eerstelijnspsychologie NIP NIP.
Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Psycholoog Mediator NIP. Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP. Psychologenregisters Wet BIG. Klinisch psycholoog, BIG-geregistreerd. Klinisch neuropsycholoog, BIG-geregistreerd. Veelgestelde vragen Accreditatie. Basisaantekening Psychodiagnostiek BAPD. Geestelijke Gezondheidszorg GGZ. Lichaamsgericht Werkende Psychologen. Zorg voor Mensen met een Verstandelijke Beperking ZMVB.
eerstelijnsgezondheidszorg vlaamse samenwerkingsinitiatieven in de eerstelijnsgezondheidszorg.
De tweede lijn. De tweede lijn wordt gevormd door zorg en hulpverleners die na verwijzing kunnen worden geconsulteerd bijvoorbeeld een psycholoog, psychotherapeut of psychiater van een centrum voor geestelijke gezondheidszorg CGG. Ook de algemene ziekenhuizen horen tot de tweede lijn.
16 psychologen in Leeuwarden.
10 km 16. 25 km 34. 50 km 62. 100 km 388. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde psychologen in Leeuwarden. Laatst gewaardeerde psychologen in Leeuwarden. Psycholoog Vries, J. Psycholoog Bootsma, M. Psycholoog Hermens, M.E.J.
Homepage Eerstelijnspsycholoog Dr. Jan Van den Eeden en Katrien De Wilde.
Welkom op de website van de eerstelijnspsychologen. Jan Van den Eeden en Katrien De Wilde zijn werkzaam als eerstelijnspsychologen voor de regio's' Lanaken, Dilsen-Stokkem en Maasmechelen. Cliënten mogen aangemeld worden met problemen van diverse aard die hanteerbaar zijn binnen de eerste lijn bv.
Eerstelijnspsychologen Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Een eerstelijnspsycholoog, evengoed een psycholoog als een andere, werkt samen met huisartsen of in wijkgezondheidscentra en geeft advies en kortdurende hulp. In de loop van één à twee gesprekken brengt de eerstelijnspsycholoog uw klacht en/of problemen helder in kaart, en bekijkt met u wat u kunt doen om ze te overwinnen.
Welkom.
In dat geval kan het nuttig zijn om er eens over te praten met een eerste-lijns psycholoog. Deze weet bij uitstek hoe hij mensen met psychische problemen kan helpen. In onze praktijk kunt u terecht met deze of andere problemen.:
38 psychologen in Eindhoven.
Meld u nu aan! Meest gewaardeerde psychologen in Eindhoven. Hemings-van de Gevel, B.E.K. Laatst gewaardeerde psychologen in Eindhoven. Psycholoog Hemings-van de. Psycholoog Brom, G.C. Psycholoog Mertens, M.C. Volg ZorgkaartNederland op Twitter. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland? Hoe werkt ZorgkaartNederland?
Eerstelijnspsycholoog Psycholoog Utrecht Oost.
Wanneer blijkt dat de hulp door een eerstelijnspsycholoog ontoereikend is zal de psycholoog je doorverwijzen naar de specialistische ggz voorheen tweede lijn een ggz-instelling of vrijgevestigd psychotherapeut of klinisch psycholoog. In een ggz-instelling werken buiten psychotherapeuten en klinisch psychologen ook vaak andere beroepsgroepen zoals sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, gz-psychologen, basispsychologen en vaktherapeuten.
Permanente vorming eerstelijnspsychologie Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen. tel: 32 2 514 75 09 930: 1230.: fax: 32 2 514 75 10. VVKP maakt deel uit van BFP Belgische Federatie van Psychologen. VVKP helpt de klinisch psycholoog samen met de andere sectoren binnen BFP.:
Eerstelijnspsycholoog of tweedelijnspsycholoog 1e lijns of 2e lijns.
Eerstelijnspsycholoog is een algemeen begrip voor een psycholoog werkend in de eerste lijn of de Generalistische Basis GGZ. De titel Eerstelijnspsycholoog NIP is een registratietraject via het NIP voor psychologen met een BIG-registratie. Een tweedelijnspsycholoog Psycholoog werkend in een tweedelijnsinstelling of Gespecialiseerde GGZ-instelling.:
Eerstelijnspsychologen Den Bosch EDB.
In verband met de nieuwe privacyregels AVG vindt u hier ons privacybeleid. Vrijdag 28 september start weer de Mindfulness training in Den Bosch. Lees hier meer! Ter versterking van ons volwassenen-team zijn wij op zoek naar een GZ psycholoog. Lees hier meer!

Contacteer ons

Resultaten voor 1e lijns psycholoog