wat betekent klinisch

Wat betekent klinisch gevalideerd?
Wat betekent klinisch gevalideerd? Klinisch gevalideerde bloeddrukmeters. Bloeddrukmeters zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wat zijn nu goede exemplaren? De belangrijkste taak van een bloeddrukmeter is het nauwkeurig meten van de bloeddruk. Als u er zeker van wilt zijn dat deze bloeddruk ook klopt, dan kiest u voor een klinisch gevalideerd exemplaar.
Klinisch beeld Wikipedia.
Het klinisch beeld is de verzameling bevindingen bij anamnese het medisch vraaggesprek en lichamelijk onderzoek die typerend is voor een bepaalde ziekte. Zo bestaat het klinisch beeld van een longontsteking uit de klachten hoesten en benauwdheid en koorts en afwijkende longgeluiden bij lichamelijk onderzoek.
Wat is klinisch onderzoek? Clinical Pharmacology Unit.
Janssen Clinical Pharmacology Unit Wat is klinisch onderzoek? Wat is klinisch onderzoek? Iedereen gebruikt wel eens een geneesmiddel. Toch is het niet zo vanzelfsprekend dat er medicijnen beschikbaar zijn. Het duurt jaren voordat een farmaceutisch bedrijf een nieuw geneesmiddel op de markt mag verkopen.
Klinisch 17 definities Encyclo.
Klinisch heeft drie betekenissen. Daardoor moeten we begrippen waarin het woord klinisch voorkomt, verdelen in drie groepen, plus een restgroep. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Klinisch.: een kliniek toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/klinisch.: wat met een kliniek te maken heeft vb: de klinische praktijk is dat deze ziekte genezen kan worden.
Klinisch Wikipedia.
Klinisch perfusionist, iemand die zich bezighoudt met de instandhouding van de bloedcirculatie en de extracorporale zuurstofuitwisseling van het bloed bij patiënten waarbij de functie van het hart tijdelijk wordt stilgelegd om een veilige chirurgische behandeling mogelijk te maken. Klinisch teken, een verschijnsel dat een arts klinisch kan vaststellen via lichamelijk of bijkomend onderzoek.
Wat is een klinisch psycholoog? Klinisch-Psycholoog.be Zoek psycholoog.
Aansluiten bij een beroepsvereninging betekent dat de psycholoog zich dient te houden aan de deontologische code. Meer uitleg over de deontologische code vindt u hier. Een klinisch psycholoog is geen psychiater, het belangrijkste verschil tussen een psycholoog en psychiater is dat deze laatste medicatie kan en mag voorschrijven. Meer informatie over het onderscheid tussen een psycholoog, psychiater, psychotherapeut en therapeut vind je hier. Heel wat klinisch psychologen hebben na hun studie klinische psychologie ook een diagnostische en/of één of meerdere therapeutische opleidingen gevolgd.
Betekenis klinisch.
Wat betekent klinisch? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord klinisch. Je kunt ook zelf een definitie van klinisch toevoegen. Direct voor de arts hulpverlener zichtbaar, zonder hulponderzoek. Subklinisch is nog niet zichtbaar. medisch direct voor de arts hulpverlener zichtbaar Bron: nl.wiktionary.org.
Wat betekent klinisch? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van klinisch? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op.: Wat Betekent Het? Wat betekent klinisch? Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent klinisch?
Gratis woordenboek Van Dale.
kl i nisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 het ziekbed betreffend 2 met een kliniek in verband staand: een patiënt klinisch behandelen in een kliniek; klinische dood toestand na het intreden van de dood, waarbij afzonderlijke organen nog blijven functioneren 3 negatief steriel, strak modern, te schoon, te netjes; afstandelijk.

Contacteer ons

Op zoek naar wat betekent klinisch?