poh ggz

404 Error: Page Cannot Be Found.
The page you requested was not found. FUEL CMS is developed with love by Daylight Studio 2021 Run for Daylight LLC, All Rights Reserved. A PHP Error was encountered. Message: Trying to access array offset on value of type bool.
Huisartsengroep Samenstroom Praktijkondersteuning GGZ.
POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. Onze POH-GGZ heeft een opleiding gedaan om de huisarts te ondersteunen bij het verlenen van zorg aan patiënten met psychische en psychosociale klachten. Samen met u kijkt hij/zij naar de mogelijke oorzaken van problemen die u ervaart en mogelijke oplossingen.
Geestelijke gezondheidszorg huisartsoldenzaal.nl.
U maakt een afspraak bij de POH-GGZ door te bellen met de assistente van uw eigen huisarts. De POH-GGZ kan soms gebruik maken van e-health: programma's' die u kunt volgen op het internet als een vorm van huiswerk. U heeft er altijd begeleiding van de POH voor nodig.
Functieprofiel POH-GGZ.
Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. De functie Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg is in 2007 ontstaan. Deze functie was nodig om de toenemende vraag naar hulp bij psychische en psychosociale problemen en de stijging van kosten van de relatief duurdere tweede lijn op te vangen. In opdracht van het Ministerie van VWS heeft toen de LVG Landelijke Vereniging Georganiseerde eerste lijn, is nu INEEN een eerste beschrijving van de functie gemaakt in haar rapport Praktijkondersteuning GGZ in de eerste lijn.
POH GGZ Praktijk Ondersteuner Huisartsen Geestelijke GezondheidZorg.
Op verzoek van de huisarts ziet de POH-GGZ patiënten met psychische problemen zien voor eerste diagnostiek en verdere begeleiding. Ook kan de POH GGZ in overleg met de huisarts bekijken of de patiënt doorverwezen moet worden naar de basis GGZ of specialistische GGZ.
POH-GGZ GGZ Friesland.
Bovendien heeft u de zekerheid van vervanging bij vier weken verzuim van de vaste POH-GGZ en heeft u minder administratieve lasten. Uiteraard geeft een POH-GGZ van GGZ Friesland onafhankelijk advies en blijft u altijd de formele verwijzer. Hoe een POH-GGZ van GGZ Friesland bijdraagt aan de huisartsenpraktijk.:
poh ggz: praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg.
Verwijzers kunnen een ggz-praktijkondersteuner van Emergis basis ggz in de arm nemen. De praktijkondersteuner is een verpleegkundige die geschoold is in diagnostiek en psychopathologie. De praktijkondersteuner kan in uw praktijk basisdiagnostiek verrichten, patiënten helpen bij het verwoorden van de hulpvraag, en de ernst van klachten inschatten.
Wat is een POH-GGZ? OCE Nijmegen.
U kunt alleen op consult bij de POH-GGZ in uw praktijk na een verwijzing door uw huisarts. Neem dus contact op met uw huisarts als u graag een gesprek wilt voeren met een praktijkondersteuner GGZ. Patiëntenfolder Prakijkondersteuner GGZ Voor als u er even niet uitkomt.
Beroep Praktijkondersteuner huisarts GGZ YouChooz.nl YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Praktijkondersteuner huisarts GGZ. Praktijkondersteuner huisarts GGZ. Als praktijkondersteuner huisarts GGZ POH-GGZ werk je nauw samen met de huisarts en ben je de rechterhand van de huisarts op GGZ-gebied. Patiënten met psychische, psychiatrische, psychosociale of psychosomatische klachten hebben zorg van kwaliteit nodig.
Deeltijd Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ CHE.
Vragen en contact. 340, per module. Voor de module intervisie/stage 1.075., Werkgevers kunnen via Sectorplan Plus subsidie aanvragen. 8 en 22 september, 6 oktober 2020. Module Systeembegeleiding EFT. Module Persoonlijkheidsstoornissen en nieuwe GGZ. 3 en 17 november, 1 december 2020. Module Kind Jeugd. Module Spiritualiteit, zingeving, rouw en verlies. 19 januari, 2 en 16 februari 2021. Module Positie en juridische aspecten van de POH GGZ.
POH-GGZ.
Daarnaast wordt er een groter deel van de zorg voor mensen met psychische klachten, in de huisartsenpraktijk en Basis GGZ gegeven. Om het huisartsen mogelijk te maken een groter aantal patiënten met psychische klachten huisartsenzorg te verlenen, is door het ministerie van VWS is in 2014 meer geld beschikbaar gesteld voor ondersteuning van de huisarts door een Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ.

Contacteer ons

Resultaten voor poh ggz