poh ggz

POH-GGZ.
Verwijshulp POH GGZ. Enthousiaste en deskundige POH-GGZ. FortaGroep zoekt POH-GGZ medewerkers! FortaGroep zoekt POH-GGZ medewerkers voor de invulling van de POH-GGZ functie in diverse huisartspraktijken in de Regio Zuid-Holland. Ben jij binnenkort beschikbaar om als POH-GGZ aan de slag te gaan, dan is dit jouw kans!
POH-GGZ Huisartsenpraktijk Peelo huisarts ASSEN.
Bij vermoeden op of aanwezigheid van psychische problematiek kan de huisarts u doorverwijzen naar de PraktijkOndersteuner in de Huisartsenzorg voor de Geestelijke GezondheidsZorg POH GGZ. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn op het gebied van aandacht, opvoedingsvragen, angst en paniek, eenzaamheid, verlies/ rouw, hyperactiviteit, down/somberheid of depressie, slapeloosheid, spanning/stress, burnout en zingeving.
POH-GGZ.
Gezondheidscentrum Merenwijk Leiden Rosmolen 2 2317 SJ Leiden Overige contactgegevens. Praktijk Ondersteuner Huisartsen POH GGZ. De POH-GGZ biedt begeleiding en behandeling bij psychische en/of psychosociale problemen. Zij ondersteunt de huisarts in de consultatie en triage of voert vraag-verduidelijkingsgesprekken uit die eventueel kunnen leiden naar een gerichte doorverwijzing.
Poh Ggz-vacatures november 2019 Indeed.nl.
POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool; Medewerker of GGZ agoog én scholing POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool; GGZ bij een Nederlandse Hogeschool.; Gesponsord 2 dagen geleden Vacature opslaan. 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: praktijkondersteuner ggz praktijkondersteuner ggz basis psycholoog maatschappelijk werker psycholoog coach poh poh-ggz psychodiagnostisch medewerker.
POH-GGZ Vicino.
Echter, indien de patiënt vanuit de huisarts of POH-GGZ wordt doorverwezen naar de Generalistische Basis-GGZ GB-GGZ of Specialistische GGZ S-GGZ, is het mogelijk dat de patiënt hiervoor een eigen risico moet betalen. Lees hier meer over de bekostiging van een POH-GGZ.
FAQ Wat doet de POH-GGZ?
De POH-GGZ kan worden gezien als de voordeur van de GGZ. Het is aan de POH-GGZ om in te schatten van welke problematiek sprake is en de ernst ervan, voordat er eventueel wordt doorverwezen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ.
Functieprofiel POH-GGZ.
door de LHV en de Hogescholen is geformuleerd en de verplichtstelling van het Kwaliteitsregister voor POH-GGZ. Onderstaande links beschrijven het profiel van de POH-GGZ uitgebreider.: Aansprakelijkheid POH-GGZ PDF. Landelijke Vereniging POH-GGZ. 8600 AA Sneek. 085-0161067 ma-vr 1000-1700: uur. Privacybeleid POH GGZ.
Sorry. De pagina die u bezoekt bestaat niet meer CZ.
Vind de beste zorg. Ga naar vergoedingen. Kunnen wij u helpen? Neem contact op met onze zorgadviseurs voor al uw vragen over wachtlijstbemiddeling, second opinion en het vinden van de juiste zorginstanties. Voor al uw andere vragen neemt u contact op met onze klantenservice.
Veelgestelde vragen: POH-GGZ NIP.
U bent hier: Home Actueel Thema's' Zorgstelsel GGZ Zorgstelsel: Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen: POH-GGZ. Veelgestelde vragen: POH-GGZ. Wat zijn de taken en bevoegdheden van de POH-GGZ? De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij de verwijzing en behandeling van klachten die niet tot de GGZ zorg behoren.
POH-GGZ Functieprofiel PRO Praktijksteun.
Sociaal Pedagogische Hulpverlening Bachelor Social Work met differentiatie GGZ agoog of post-HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker én scholing POH-GGZ bij een Nederlandse Hogeschool of RINO Zuid. Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ én scholing POH-GGZ bij een Nederlandse Hogeschool of RINO Zuid.
Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ Cursussen Saxion Parttime School Website.
Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ. Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ. De éénjarige leergang Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ bereidt je voor op de functie van praktijkondersteuner / verpleegkundige met betrekking tot geestelijke gezondheidszorg in de huisartsenpraktijk.

Contacteer ons

Resultaten voor poh ggz