poh ggz

POH GGZ Psygro.
Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij voor een huisartsenpraktijk in Purmerend op zoek naar een praktijkondersteuner POH voor 16 uur per week. Wat is jouw werkomgeving? Psygro Psychiatrische Groepspraktijk biedt basis en specialistische Geestelijke Gezondheidszorg aan kinderen, jeugd en volwassenen. Daarnaast biedt Psygro POH GGZ en consultatie van een psychiater bij huisartsen.
POH-GGZ.
Verwijshulp POH GGZ. Enthousiaste en deskundige POH-GGZ. FortaGroep zoekt POH-GGZ medewerkers! FortaGroep zoekt POH-GGZ medewerkers voor de invulling van de POH-GGZ functie in diverse huisartspraktijken in de Regio Zuid-Holland. Ben jij binnenkort beschikbaar om als POH-GGZ aan de slag te gaan, dan is dit jouw kans!
POH-GGZ Huisartsenpraktijk Peelo huisarts ASSEN.
Bij vermoeden op of aanwezigheid van psychische problematiek kan de huisarts u doorverwijzen naar de PraktijkOndersteuner in de Huisartsenzorg voor de Geestelijke GezondheidsZorg POH GGZ. Dit kunnen bijvoorbeeld problemen zijn op het gebied van aandacht, opvoedingsvragen, angst en paniek, eenzaamheid, verlies/ rouw, hyperactiviteit, down/somberheid of depressie, slapeloosheid, spanning/stress, burnout en zingeving.
POH-GGZ.
Gezondheidscentrum Merenwijk Leiden Rosmolen 2 2317 SJ Leiden Overige contactgegevens. Praktijk Ondersteuner Huisartsen POH GGZ. De POH-GGZ biedt begeleiding en behandeling bij psychische en/of psychosociale problemen. Zij ondersteunt de huisarts in de consultatie en triage of voert vraag-verduidelijkingsgesprekken uit die eventueel kunnen leiden naar een gerichte doorverwijzing.
Poh Ggz-vacatures mei 2020 Indeed.nl.
POH GGZ 16-32 uur. Deze werkgever werft via Indeed. POH GGZ 16 32 uur. Jij, als ervaren praktijkondersteuner GGZ, bent een waardevolle aanvulling op de huisartsenpraktijk. Dan zijn wij op zoek naar jou! Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer.
POH-GGZ Vicino.
Echter, indien de patiënt vanuit de huisarts of POH-GGZ wordt doorverwezen naar de Generalistische Basis-GGZ GB-GGZ of Specialistische GGZ S-GGZ, is het mogelijk dat de patiënt hiervoor een eigen risico moet betalen. Lees hier meer over de bekostiging van een POH-GGZ.
FAQ Wat doet de POH-GGZ?
De POH-GGZ kan worden gezien als de voordeur van de GGZ. Het is aan de POH-GGZ om in te schatten van welke problematiek sprake is en de ernst ervan, voordat er eventueel wordt doorverwezen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ.
Functieprofiel POH-GGZ.
Tenminste 2 jaar relevante GGZ werkervaring vindt de LV POH-GGZ van groot belang. Uiteindelijk is de werkgever, die een POH-GGZ in dienst neemt, verantwoordelijk voor de kwaliteit van de POH-GGZ en dient deze kwaliteit ook te controleren en te waarborgen.
Sorry. De pagina die u bezoekt bestaat niet meer CZ.
Vind de beste zorg. Ga naar vergoedingen. Kunnen wij u helpen? Neem contact op met onze zorgadviseurs voor al uw vragen over wachtlijstbemiddeling, second opinion en het vinden van de juiste zorginstanties. Voor al uw andere vragen neemt u contact op met onze klantenservice.
Veelgestelde vragen: POH-GGZ NIP.
U bent hier: Home Actueel Thema's' Zorgstelsel GGZ Zorgstelsel: Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen: POH-GGZ. Veelgestelde vragen: POH-GGZ. Wat zijn de taken en bevoegdheden van de POH-GGZ? De POH-GGZ ondersteunt de huisarts bij de verwijzing en behandeling van klachten die niet tot de GGZ zorg behoren.
POH-GGZ Functieprofiel Praktijksteun.
Wanneer een huisarts invulling geeft aan de functie praktijkondersteuner GGZ in samenwerking met Praktijksteun, dan is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg met en door onze POH-GGZ. Praktijksteun waarborgt en toetst de kwaliteit op basis van diverse criteria en optimaliseert deze door onder meer bijscholingen, intervisie, coaching en begeleiding.

Contacteer ons

Meer resultaten voor poh ggz