psycholoog nip

Archief Artikelen Nederlands Instituut van Psychologen.
Pagina 1 van 93 1 2 3 4 5 10 20 30 Minst recente. De Psycholoog is het maandblad van het Nederlands Instituut van Psychologen, beroepsvereniging van psychologen. De Psycholoog verschijnt elke eerste week van de maand behalve in augustus in een oplage van 12.600 exemplaren.
Wat is het verschil tussen een psycholoog, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut? Psycholoog Amsterdam.
Om toch onderscheid te maken tussen mensen die zich eenvoudigweg psycholoog noemen en mensen die een universitaire studie hebben afgerond, heeft het Nederlands Instituut voor Psychologen NIP de classificatie Psycholoog NIP ingesteld. Dit houdt in dat alleen psychologen met een afgeronde universitaire opleiding tot Master in de psychologie, aangevuld met een jaar praktijkervaring zich Psycholoog NIP mogen noemen.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP. Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Psycholoog Mediator NIP. Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Supervisor Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Bezwaar en beroep. Basisaantekening Psychodiagnostiek BAPD. Mijn registratiedossier in PE-online. Psychologenregisters Wet BIG. Klinisch psycholoog, BIG-geregistreerd. Klinisch neuropsycholoog, BIG-geregistreerd. Lichaamsgericht Werkende Psychologen.
Het NIP en het belang van BIG-registratie NVGzP.
Wet en regelgeving. Werken in dienstverband. Zorgstandaarden, generieke modules, richtlijnen. Vraag en antwoord: wet en regelgeving. Vraag en antwoord: jeugd. Vraag en antwoord: eigen praktijk. Vraag en antwoord: beroep. Vraag en antwoord: opleiding. NVGzP in Beeld. Lidmaatschap op maat. NVGzP/VvAA juridische helpdesk. NVGzP Het NIP en het belang van BIG-registratie. Het NIP en het belang van BIG-registratie. Koen van der Avoort. In 2011 vertelde een patiënt mij dat hij eerder in zorg was geweest bij een collega psycholoog. Hij had daar te horen gekregen dat hij een groen type was en vroeg mij of ik die diagnose deelde. Het zou gaan om een respectabele collega want deze was lid van het NIP, aldus deze patiënt. En bovendien had zijn verzekering een paar sessies betaald hetgeen hem het gevoel gaf dat het inderdaad om professionele psychologische hulp ging. s Avonds thuis nog wat beduusd van deze niet alledaagse vraag ging ik op internet één en ander nazoeken. Inderdaad, de betreffende collega was lid van het NIP en het NIP-logo prijkte groots op diens website. Maar ik vond er bij mijn kleine zoektocht over het internet nog veel meer. Psychologen, lid van het NIP, die allerlei alternatieve hulpverlening aanboden.
drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP Gestalttherapeut NVAGT.
Psycholoog NIP Gestalttherapeut NVAGT. Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie. Begeleiding bij hoogbegaafdheid. Coaching voor high potentials en executives. BEGELEIDING BIJ HOOGBEGAAFHEID. Hoogbegaafd, of hoogintelligent zijn, kan een last zijn. Het feit dat je sneller bent in je denken, en vaak ook in het doen, kan voor ongemakkelijkheden zorgen in de sociale omgang met anderen.
Wie zijn wij? Flevo Psychologen Praktijk.
Werkzaam op maandag Pandion, dinsdagochtend Heelhoek, donderdag Heelhoek en vrijdagochtend Heelhoek. Gezondheidszorgpsycholoog BIG, hoofd-regiebehandelaar, psychogerontoloog, psycholoog NIP, basisaantekening psychodiagnostiek. Sinds 2002 ben ik afgestudeerd als psycholoog en sinds 2008 ben ik gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben tien jaar in de verpleeghuiszorg en de afgelopen zeven jaar in een GGZ-instelling werkzaam geweest basis ggz en specialistische ggz.
Registerpsycholoog NIP/Arbeid Organisatie Antonius Consult.
Voordat dit register startte, deed ik dat als PSYCHOLOOG NIP. Ik heb zowel werkzaamheden verricht op het gebied van Assessment Centers / werving selectie als loopbaan en teamcoaching. Ook heb ik loopbaan coaching voor UWV/gemeenten en personeel van bedrijven verricht.
NIP Psycholoog Vind-een-Psycholoog.be.
Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf. Groepsbegeleiding in het bedrijf. In de therapiepraktijk. Psychologische begeleiding over het internet. Psychologische begeleiding via e-mail. Psychologische begeleiding via skype. Psychologische begeleiding via telefoon gsm. Psycholoog aan huis.
Wat is.het verschil tussen een basispsycholoog en GZ-psycholoog? PsyBlogNL.
Het gaat hier niet om de Psycholoog NIP, maar om de andere NIP registraties voor psychologen. Denk aan de Arbeids-en organisatie psycholoog NIP, Eerstelijnspsycholoog NIP of Kinder-en Jeugdpsycholoog NIP. Deze moeten zich wel na een aantal jaar opnieuw registreren https//www.psynip.nl/registraties/nip-registraties/: Het onderscheid stond niet helemaal duidelijk in het artikel, dit is aangepast.
Psycholoog Tilburg Psycholoog Judith Meindert te Tilburg.
Welkom bij de website van Psycholoog Tilburg, de praktijk van Judith Meindert PSYCHOLOOG NIP en BCZ registertherapeut. In mijn praktijk besteed ik aandacht aan zowel de geestelijke als de fysieke gezondheid zodat de oorzaak van de klachten snel helder is en er een gericht plan van aanpak gemaakt kan worden.
psychologe opleiding psychologie psycholoog nip.
Vacature psycholoog NIP 32 uur Devotas. Een afgeronde doctoraal opleiding psychologie, Een aansluiting bij het NIP, als zijnde Psycholoog NIP mag starten met een lidmaatschap NIP, om te zetten bij voldoende ervaringsuren, In het bezit van een BAPD aantekening, Bereidheid tot het behalen en onderhouden van meerdere registraties.,

Contacteer ons

Resultaten voor psycholoog nip