praktijkondersteuner ggz

Praktijkondersteuner ggz vacatures NationaleVacaturebank.nl.
zónder en opleidingen die mét een verplichte aanvullende opleiding POH GGZ Universitaire opleiding psychologie / Master Gezondheidskunde richting GGZ toegang geven tot de functie POH GGZ Zonder: aanvullende Gemiddeld werkt een Praktijkondersteuner GGZ bij Praktijksteun in twee verschillende waarmee wij samen GGZ basiszorg leveren.
Praktijkondersteuner GGZ Vicino.
Werken bij Vicino. Privacy en persoonsgegevens. Vicino biedt praktijkondersteuners GGZ POH-GGZ aan aan huisartsen. Op deze pagina vindt u informatie over de praktijkondersteuner GGZ POH-GGZ. Klik op één van onderstaande tegels om meer te weten te komen over het desbetreffende onderwerp.
Praktijkondersteuner GGz POH GGz.
De meeste huisartsen hebben een praktijkondersteuner GGz POH GGz in dienst, die mensen met lichte psychische, psychosomatische en psychosociale klachten kan ondersteunen. Een POH GGz heeft een afgeronde opleiding in de zorg op HBO werk en denkniveau, bijvoorbeeld als verpleegkundige, psycholoog, orthopedagoog of maatschappelijk werker.
Opleiding: Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ Millian.
Vergelijkbare opleidingen Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ Hogeschool Utrecht. Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ Christelijke Hogeschool Ede. Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ voor SPV Avans, improving professionals. Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ Avans, improving professionals. Praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk Fontys Hogescholen. HBO GGZ-agoog NCOI Opleidingsgroep.
Functieprofiel POH-GGZ.
De functie Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg is in 2007 ontstaan. Deze functie was nodig om de toenemende vraag naar hulp bij psychische en psychosociale problemen en de stijging van kosten van de relatief duurdere tweede lijn op te vangen. In opdracht van het Ministerie van VWS heeft toen de LVG Landelijke Vereniging Georganiseerde eerste lijn, is nu INEEN een eerste beschrijving van de functie gemaakt in haar rapport Praktijkondersteuning GGZ in de eerste lijn.
Praktijkondersteuner Wikipedia.
Praktijkondersteuner ggz bewerken. De praktijkondersteuner ggz poh-ggz signaleert, diagnosticeert, intervenieert en ondersteunt bij psychische problemen in samenwerking met de huisarts. 4 De werkzaamheden zijn gericht op het helder krijgen van psychische aspecten van gezondheidsproblematiek, goede doorverwijzing en urgentiebepaling triage, kortdurende begeleiding, psycho-educatie, continuïteit van zorg/ casemanagement en preventie.
Praktijkondersteuner ggz: hulp bij psychische problemen Tiel ECT.
Wilt u een afspraak maken met de praktijkondersteuner GGZ, bespreek dit dan met uw huisarts. U wordt teruggebeld door de assistente of door de praktijkondersteuner voor een eerste afspraak. Neem contact op met uw huisarts of met de praktijkondersteuner GGZ.
Beroep Praktijkondersteuner huisarts GGZ YouChooz.nl YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Praktijkondersteuner huisarts GGZ. Praktijkondersteuner huisarts GGZ. Als praktijkondersteuner huisarts GGZ POH-GGZ werk je nauw samen met de huisarts en ben je de rechterhand van de huisarts op GGZ-gebied. Patiënten met psychische, psychiatrische, psychosociale of psychosomatische klachten hebben zorg van kwaliteit nodig.
Praktijkondersteuner ggz poh-ggz in uw huisartsenpraktijk Mindfit.
Praktijkondersteuner ggz poh-ggz in uw huisartsenpraktijk. Een praktijkondersteuner huisarts ggz poh-ggz beantwoordt vragen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg in uw huisartsenpraktijk. De poh-ggz biedt uw patiënt met psychische en/of psychosociale problemen snel de juiste zorg, op een vertrouwde plek en dichtbij, namelijk in uw eigen praktijk.
De praktijkondersteuner GGZ POH GGZ NVO, Nederlandse Vereniging Van Pedagogen en Onderwijskundigen.
De praktijkondersteuner huisarts Geestelijke Gezondheid maakt deel uit van de ggz. De praktijkondersteuner huisarts is de eerste in de trits POH-generalistische basis ggz specialistische ggz en wordt vergoed op basis van de zorgverzekeringswet. De functie Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg ontstond in 2007.
Praktijkondersteuner GGZ Huisartsenpraktijk van Eerd.
Gerard Stoop als praktijkondersteuner GGZ. Stoop heeft veel kennis en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg als psychiatrisch verpleegkundige. Daarnaast heeft hij een aanvullende opleiding gevolgd als praktijkondersteuner GGZ in de huisartenpraktijk. Heeft u klachten van psychische of psychosociale aard, dan kan de huisarts u naar zijn spreekuur verwijzen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor praktijkondersteuner ggz