praktijkondersteuner ggz

Praktijkondersteuner GGZ.
Indien de problematiek complex is of de verwachting is dat een behandeling wat langer zal gaan duren, kan Mirjam meedenken over een passende verwijzing voor verdere behandeling binnen de basis of specialistische GGZ. Consulten van de praktijkondersteuner GGZ zijn onderdeel van de huisartsenzorg en vallen onder de basis-zorgverzekering zonder eigen risico.
Tarieven Huisartsenzorg en POH-GGZ NIP.
U bent hier: Home Actueel Thema's' Curatieve GGZ Zorgverzekeringswet Tarieven Curatieve GGZ Tarieven Huisartsenzorg en POH-GGZ. Tarieven Huisartsenzorg en POH-GGZ. De eerste opvang van psychische klachten vindt meestal plaats bij de huisarts. Huisartspraktijken kunnen voor psychische screening en diagnostiek een praktijkondersteuner GGZ POH-GGZ inzetten.
Geestelijke gezondheidszorg huisartsoldenzaal.nl.
POH-GGZ praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. Traditioneel heeft onze praktijk veel belangstelling voor psychiatrische problemen. Die komen helaas ook erg veel voor en we hebben het geluk dat we veel ondersteunend personeel hebben voor die problemen. We hebben enkele zogenaamde praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg POH-GGZ.
Praktijkondersteuner GGZ Veldhoven Wie zijn wij Gezondheidscentrum Heikant.
De praktijkondersteuner GGZ signaleert, diagnosticeert, intervenieert en ondersteunt bij psychische problemen in samenwerking met de huisarts. De werkzaamheden zijn gericht op het helder krijgen van psychische aspecten van gezondheidsproblematiek, goede doorverwijzing en urgentiebepaling triage, kortdurende begeleiding, psycho-educatie, continuïteit van zorg/ casemanagement en preventie.
Vacatures Praktijkondersteuner ggz in Tiel Vacat.
Wat ga je doen? Als praktijkondersteuner GGZ ben je, onder regie van de huisarts 12 dagen geleden PART_TIME Preview Opslaan. Praktijkondersteuner GGZ 16-20 uur per week, in geze. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, 2 huisartsen-in-opleiding, 2 POH-somatiek, 7 doktersassistentes, een praktijkmanager en 2 POH GGZ.
praktijkondersteuner GGZ Huisartspraktijk E. van der Lek.
praktijk ondersteuner GGZ. Regel uw zorg eenvoudig on-line! jaarverslag en beleidsplan. patienten beoordeling 2013 en 2017. voeding en overgewicht. geestelijke gezondheids zorg. Zoek naar: Zoeken. De POH-GGZ Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg is een medewerker binnen de huisartsenpraktijk die gespecialiseerd is in geestelijke problemen.
Praktijkondersteuner GGZ Huisartspraktijk Oosterhout.
Home Zorgaanbod Praktijkondersteuner GGZ Praktijkondersteuner GGZ. De praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg POH-GGZ begeleiden patienten met psychische klachten, zoals overspannenheid, relatieproblemen, depressie, angstklachten en verslavingsproblematiek. De POH-GGZ verheldert met enkele gesprekken wat de belangrijkste problemen zijn en kijkt samen met de patiënt en de huisarts hoe de patiënt het best geholpen kan worden.
POH GGZ Praktijkondersteuner met BIG-registratie Lentis. POH GGZ Praktijkondersteuner met BIG-registratie Lentis.
Lentis voorziet ruim 80 huisartsen in de regio Groningen van praktijkondersteuning POH GGZ. Als huisarts kun je bij ons terecht voor deskundige POH GGZ medewerkers met brede ervaring in de GGZ en een integrale aanpak. Een praktijkondersteuner GGZ van Lentis onderscheidt zich onder andere doordat.:
POH GGZ IZER.
De functie POH GGZ kan uitgevoerd worden door Psychologen, SPV-ers, HBO-V, B-VPK en Algemeen Maatschappelijk Werkers HBO. Voordelen detachering van praktijkondersteuners. U hoeft een POH-GGZ van IZER niet in dienst te nemen. Een POH-GGZ werkt onder de eindverantwoordelijkheid van de huisarts, maar de werkgeverslasten liggen bij IZER.
Praktijkondersteuner Wikipedia.
Een praktijkondersteuner is in Nederland een functie in de huisartsenzorg; letterlijk de ondersteuner van de huisartsen praktijk, 1 vaak afgekort tot POH PraktijkOndersteuner Huisartsenzorg. Er zijn twee specialisaties: somatiek en geestelijke gezondheidszorg. De functie wordt ingevuld door diverse zorgprofessionals met een relevante beroepsopleiding, relevante werkervaring en een aanvullende bedrijfsopleiding. 1 Achtergrond praktijkondersteuning. 2 Praktijkondersteuner somatiek. 3 Praktijkondersteuner ggz.
Praktijkondersteuner GGZ GZC Banne Buiksloot.
Categorie: Praktijkondersteuner GGZ. 1034 PX Amsterdam. Telefoonnummer: 020 631 91 57. Tussen 8.00-17.00 uur.: 088 003 06 00. Als iedere seconde telt.: NIET voor medisch inhoudelijke zaken of afspraken maken / afzeggen. Dit gezondheidscentrum is onderdeel van Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra.

Contacteer ons

Op zoek naar praktijkondersteuner ggz?