hsk nijmegen

HSK Nijmegen Nijmegen Oozo.nl.
De onderneming HSK Nijmegen is gevestigd op Kerkenbos 1103A te Nijmegen en is actief in de branche Overig onderwijs n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 09102368 en is gelegen in Kerkenbos in de gemeente Nijmegen.
psychologe opleiding psychologie hsk nijmegen.
HSK Nijmegen is 26 keer gewaardeerd en heeft nog geen reacties geplaatst: 6 juli 2018 Goedgekeurd door de redactie. Goed kontakt met de hulpverlener en samen goede oplossingen, gemaakt voor de klachten waar ik vaak last van heb. HSK Groep locatie HSK Nijmegen in Nijmegen Zorgzoeker Zilveren Kruis. HSK Groep locatie HSK Nijmegen.
HSK Groep locatie HSK Nijmegen in Nijmegen Zorgzoeker Zilveren Kruis.
HSK Groep locatie HSK Nijmegen. 6546 BC Nijmegen route. Geestelijke gezondheidszorg Gecontracteerd. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor geestelijke gezondheidszorg. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis. Van de 4 grote zorgverzekeraars zijn klanten het meest tevreden over onze online dienstverlening, meldt onderzoeksbureau WUA.
Samenwerking Interapy met HSK.
Bovendien meet HSK, net als Interapy, permanent de effecten van haar behandelingen. Bij HSK werken uitsluitend goed opgeleide psychologen. HSK heeft ruim 300 medewerkers in dienst, waaronder meer dan 250 psychologen en psychiaters, verspreid over meer dan 30 vestigingen door het hele land.
HSK NIJMEGEN Nijmegen RegioinBedrijf.
home bedrijven Arbeidsmarkt. 6546 BC Nijmegen. Volg RegioinBedrijf op Linkedin. Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen! In de spotlights. Expat Center Food Valley start met sport kennismakingsprogramma voor expats. Ontwikkeling van talent prioriteit voor Rabelink Logistics.
Psycholoog Nijmegen HSK Nijmegen.
Zakelijk regionaal contactpersoon. Home Vestigingen HSK Nijmegen. Bent u op zoek naar een psycholoog in Nijmegen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt.
GGZ kaart Nijmegen OCE Nijmegen.
werkt samen met huisartsenorganisatie OCE aan een zorgprogramma voor de GGZ in de regio Nijmegen. Bij zwaardere psychische problemen verwijst de huisarts, bedrijfsarts, jeugdarts of medisch specialist door naar de gespecialiseerde GGZ. Er zijn verschillende soorten psychologen die therapeut zijn. Velen zijn werkzaam in de diverse GGZ-instellingen. Er zijn ook vrijgevestigde psychologen, zij zijn niet verbonden aan een instituut. HSK is een toonaangevende, landelijke organisatie voor psychische zorg.
Onderzoek en behandeling HSK Groep Digitale Sociale Kaart Nederland.
Eerste en tweedelijns hulp. De therapeuten van de HSK Groep behandelen volwassenen en kinderen vanaf zes jaar waarbij een DSM-IV diagnose is gesteld. Bij mildere vormen van psychologische problemen biedt HSK eerstelijns behandelingen. Bij ernstige klachten adviseert HSK een tweedelijns behandeling.
vacature Werken bij HSK.
De rol: van diagnostiek en behandelen tot de inhoudelijke ontwikkeling van behandelingen én collegas. Team Den Bosch: HSK Den Bosch is gevestigd in een zakelijk kantoorpand aan de rand van het centrum. In een team bestaande uit 16 psychologen met allen passie voor het vak psychologie staan we klaar voor onze cliënten.
homepage HSK GROEP.
Ik had prettige gesprekken waarbij mijn klachten serieus werden genomen." Ik" word actief betrokken bij het herstelproces van mijn medewerker." HSK" voorziet in adequate begeleiding en geeft goede adviezen aan mijn cliënt en zijn werkgever." Cliënten HSK Cliënt HSK. Werkgevers HSK Werkgever HSK. Verwijzerers HSK Verwijzer HSK.
Contact HSK GROEP.
2321 DG Leiden. 088 11 55 835. De Schans 19-45. 8231 KA Lelystad. 088 11 55 815. Wim Duisenbergplantsoen 31. 6221 SE Maastricht. 088 11 55 845. 6546 BC Nijmegen. 088 11 55 815. HSK Online Interapy. 1014 BA Amsterdam.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hsk nijmegen