opleiding psychologie

Opleidingen Hogeschool Gent.
Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. Voskenslaan 270 voetgangers, openbaar vervoer. 32 09 243 27 00. Faculteit Bedrijf en Organisatie. Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. 32 09 243 22 00. School of Arts. 32 09 267 01 00. Hogeschool Gent info@hogent.be.
Parkinson Zorgwijzer Vlaanderen Neuropsychologie/Psychologie.
met vermelding van uw naam en module psychologie. De opleiding is erkend door de Vlaamse overheid maar niet door KMO. Deze gespecialiseerde opleiding voor verpleegkundigen, logopedisten, diëtisten, kinesisten, ergotherapeuten en neuropsychologen bestaat uit een gemeenschappelijke deel van 4 lesdagen gevolgd door 1 beroepsspecifieke lesdag.
zelfstanding psycholoog worden met diploma van toegepaste psychologie bachelor Awel.
Als je die studie dan hebt afgerond kan je een schakeljaar volgen en dan doorstromen naar de master Psychologie. Dan heb je toch je universitair diploma op zak als het je lukt. Als de master niet lukt is het niet zo erg, want je hebt al je diploma van toegepaste psychologie.
Ingrijpende vernieuwing van de opleiding voor klinisch psychologen aan de UGent Mensenkennis.
Nu al staat de Gentse opleiding psychologie in de top 50 van de gerenommeerde QS World University Rankings. In de toekomst zijn Gentse klinisch psychologen nog beter voorbereid op hun job. Ann Buysse Onderwijsdirecteur van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Gent. Tags: innovatie, klinische psychologie, leren, onderwijs, psychologie, student, universiteit Gent.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Kortom, dit is een vakgebied om je in te verdiepen én om in bij te blijven! De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening.
Afstandsonderwijs: Psychologie Universiteit Antwerpen.
Psychologen zijn ook betrokken bij personeelsselectie en beoordeling, functiewaardering, taakanalyse, arbeidsbelasting, bedrijfsveiligheid, en gezondheid op het werk. Bezoek de faculteitswebsite: www.ou.nl/psychologie. In de studiegidsen psychologie 2018-2019 vind je meer informatie i.v.m. de opleiding, de kosten, de tentaminering, de opbouw van de opleiding. bachelor psychologie pdf 7.33 MB.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Klinische Psychologie / Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie. Toegepaste Psychologie in verkort programma. Starten met de opleiding? Vragen over de inhoud van de opleiding, onthaaldagen, klaarstoomcursus Statistiek? 32 3 241 08 29. Studie en studentenbegeleiding. Vragen over verkorte trajecten, deeltijds studeren, zorgcoördinatie?
Psychologie Opleidingen Thuisstudie Psychologie NHA.
Begrijpen waarom verandering vaak zo lastig is? Volg een opleiding psychologie bij NHA: van Bedrijfspsychologie tot Mindfulness en van Sociale Psychologie tot Kinderpsychologie of de complete SNRO HBO Opleiding Psychosociaal Counselor OPC. Leer hoe mensen zich gedragen in het bijzijn van anderen en hoe je gedrag beïnvloedt.
Opleidingen A-Z UCLL.
Research Regional Collaboration. Zoek een opleiding. Professionele Bachelor 21. Werken en studeren 8. Campus Campus stad. 1 10 van 207 resultaten. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Professionele Bachelor, Werken en studeren. Campus Sociale School, Heverlee. Campus Oude Luikerbaan, Hasselt.
Psychologie Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Het is steeds mogelijk een aantal losse cursussen te volgen uit de bachelor voor zover aan de ingangseisen op cursusniveau voldaan wordt. Deze cursussen kunnen eventueel later in een diplomaprogramma ingebracht worden. Meer informatie over de diploma's' belangrijk voor de opleiding psychologie!
PSYCHOLOGIE Open Universiteit Hasselt.
Master Psychology: Arbeids-en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie, Levenslooppsychologie. Meer info kan je vinden via Studieaanbod op de OU-website. Een korte beschrijving van elke cursus vind je terug in de studiegids Psychologie. Bekijk zeker het infomagazine van de opleiding. Open Universiteit Studiecentrum Hasselt.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding psychologie