opleiding psychologie

160 Opleidingen Cursussen Psychologie vergelijken Springest.
Psychologische studie op academisch niveau: word een psycholoog op wetenschappelijk niveau. Een master in de psychologie: verdiep je verder na je academische studie. Bekijk de Psychologie Keuzehulp. U bent op zoek naar een opleiding of cursus met als onderwerp psychologie.
opleiding psychologie
Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Coach. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur. Het inschrijvingsgeld voor de opleiding Praktische Psychologie bedraagt slechts 495.00 euro. Hiervoor krijg je een uitgebreid lesboek, de professionele begeleiding van een vakbekwaam docent, het gebruik van de lokalen en het examen. Alles voor een succesvolle opleiding! Bekijk zeker de pagina voordelen" en kortingen" op onze website! Je kan gebruik maken van de" vroegboekkorting" of de" last-call korting. Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 10 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass. cpStartNewCarreer Praktische Psychologie.
Notities voor Toegepaste psychologie aan de Hogeschool West-Vlaanderen Stuvia.
Wij hebben diverse samenvattingen voor de opleiding Toegepaste psychologie op de Hogeschool West-Vlaanderen. Vakken Toegepaste psychologie op de Hogeschool West-Vlaanderen. Er zijn samenvattingen beschikbaar voor de volgende vakken van Toegepaste psychologie op Hogeschool West-Vlaanderen. Algemene psychologie 9. Basis van gedrag 2.
Bachelor Toegepaste Psychologie Howest.
De" brede waaier aan mogelijkheden houdt de opleiding boeiend en interessant." De opleiding Toegepaste Psychologie aan Howest Brugge heb ik als zeer positief ervaren. De opleiding heeft mij zowel professioneel als persoonlijk gevormd. Het is een zeer praktische opleiding met voldoende theoretische achtergrond. Er zijn voldoende mogelijkheden om de theorie toe te passen in praktijk.
Psychologiepraktijk-Cortex Home.
Binnen psychologiepraktijk CORTEX beogen we vanuit verschillende invalshoeken uit de psychologie cognitieve gedragstherapie, neuropsychologie, EMDR, ACT, mindfulness, de best passende begeleiding of behandeling te bieden voor uiteenlopende psychologische klachten. Wij hechten belang aan een goede samenwerking met betrokken diensten en doorverwijzers zoals huisartsen, psychiaters, cgg, Indien wij binnen onze praktijk niet aan de psychologische hulpvraag kunnen beantwoorden, zorgen wij voor de meeste geschikte doorverwijzing.
Opleidingen A-Z UCLL.
Studeren op UCLL. Verder studeren na je bachelor. Werken en studeren. Student aan UCLL. Start september 2020. Diensten voor studenten. Onze 5 troeven. Hulp bij inschrijvingen. Aanbod voor scholen. Opleidingen op maat. Moving Minds Award 2020. Techniek in de Zorg.
Cursus Praktische Psychologie Laudius Thuisstudies.
De cursus Praktische Psychologie leidt op voor een diploma en neemt je mee in de wereld van de psychologie. Je leert de basisprincipes die deze wetenschap zo waardevol maken, en kunt er in je eigen leven je voordeel mee doen.
Bachelor Psychologie Vrije Universiteit Amsterdam.
Tijdens de opleiding Psychologie krijg je een goed beeld van de wijze waarop je menselijk gedrag in kaart kan brengen en kunt behandelen. Je legt een stevig fundament als basispsycholoog, gaat aan de slag met het opzetten van diverse onderzoeken en analyseert statistische gegevens.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Maar ook een gids met een koel hoofd, die de wetenschappelijke expertise van de psychologie als kompas gebruikt om mensen terug op weg te helpen. We leiden je op tot psychologisch consulent. Je leert hulpvragen in kaart brengen, coachen, counselen, trainen en adviseren, zowel preventief als begeleidend. Je combineert vakinhoudelijke kennis met de skills van een moderne professional: kritisch reflecteren, feedback geven en ontvangen, oog hebben voor diversiteit, samenwerken, informatie vinden en toetsen op wetenschappelijkheid. In het eerste semester maak je uitgebreid kennis met de verschillende werksettings. Daarna ga je je stapsgewijs specialiseren. Scroll naar beneden voor meer info. Deze opleiding starten in februari?
Psychologie Open Universiteit.
Master Psychology variant Klinische Psychologie. Deze wetenschappelijke opleiding biedt een uitgebreide inhoudelijke verdieping op eerder door u opgedane kennis en vaardigheden uit de bacheloropleiding op het vlak van onderzoek, diagnose en interven. Master 60 EC EC MAPLL-2018-2019. Master Psychology variant Levenslooppsychologie.
Psychologie bevat 4 belangrijke elementen: psychologie is de wetenschappelijke studie psychologie is de studie van het gedrag psychologie is de studie va.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opleiding psychologie