opleiding psychologie

Pedagogie van het jonge kind Arteveldehogeschool Gent.
Wil je veranderen van opleiding of heb je besloten terug te gaan studeren? Je kan deze opleiding ook starten in februari. PJK Academie voor Opvoeding en Coaching. De PJK Academie voor Opvoeding en Coaching wil met een breed vormingsaanbod professionals versterken.
Psychologie Open Universiteit.
Master Psychology variant Klinische Psychologie. Deze wetenschappelijke opleiding biedt een uitgebreide inhoudelijke verdieping op eerder door u opgedane kennis en vaardigheden uit de bacheloropleiding op het vlak van onderzoek, diagnose en interven. Master 60 EC EC MAPLL-2018-2019. Master Psychology variant Levenslooppsychologie.
Opleidingen Hogeschool Gent.
Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. Voskenslaan 270 voetgangers, openbaar vervoer. 32 09 243 27 00. Faculteit Bedrijf en Organisatie. Valentin Vaerwyckweg 1 auto, post. 32 09 243 22 00. School of Arts. 32 09 267 01 00. Hogeschool Gent info@hogent.be.
Psychologie Vrije Universiteit Brussel.
Hoe zit de opleiding in elkaar? Je vraagt je natuurlijk af welke vakken je allemaal krijgt. Een overzicht van vakken uit de bachelor vind je hieronder. Zo ziet het modeltraject eruit. SP Studiepunt: een studiepunt komt overeen met 25 tot 30 uren onderwijs, leer en evaluatieactiviteiten. Aan de Vrije Universiteit Brussel komt een SP overeen met een ECTS de Europese norm voor het transfereren van studiepunten. Alle professionele bachelors van de hogeschool en alle academische bachelors en masters kunnen een verkorte bachelor van 129 studiepunten volgen. Wat na je bachelor? Wanneer je aan je master begint, maak je de keuze tussen de afstudeerrichtingen Klinische psychologie of Arbeids en Organisatiepsychologie. Schakel en voorbereidingsprogramma voor Psychologie. Houders van een professioneel bachelordiploma in de Toegepaste Psychologie kunnen het schakelprogramma volgen voor de Master Psychologie.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Een bachelor Toegepaste Psychologie, een psychologisch consulent, kom je op vele plaatsen in de samenleving tegen. Ben jij klaar om jouw plekje in te nemen? Volg Toegepaste Psychologie op Facebook. Scroll naar beneden voor meer info. Schrijf je in voor deze opleiding!
Opleiding Psychologie Coaching Opleidingen als thuisstudie NHA.
Voeg opleidingen toe. 03 / 257 51 91. Psychologie en coaching. 15 dagen gratis op proef! Ruim 80 jaar ervaring. Voordeligste opleider van België. 03 / 257 51 91. Opleidingen Psychologie en Coaching. Mensen hebben af en toe wat begeleiding nodig op psychologisch gebied. Dat geldt voor iedereen. Wil je de steun en toeverlaat zijn voor anderen en hen coachen indien nodig? Of wil jij jezelf coachen? Of wil je gewoon meer te weten komen over de psyche van de mens? Bij NHA heb je de keuze uit meerdere psychologie opleidingen of coachingscursussen.
Coach BPSY Tarayogini.
Voor wie is deze opleiding bedoelt. Datums van de opleiding Coach Boeddhistische Psychologie 2019. Prijs van de opleiding Coach Boeddhistische Psychologie. Achtergrond info betreffende de opleiding BPSY. In deze education word je ondergedompeld in de wereld van de boeddhistische psychologie.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Kortom, dit is een vakgebied om je in te verdiepen én om in bij te blijven! De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening.
zelfstanding psycholoog worden met diploma van toegepaste psychologie bachelor Awel.
Als je die studie dan hebt afgerond kan je een schakeljaar volgen en dan doorstromen naar de master Psychologie. Dan heb je toch je universitair diploma op zak als het je lukt. Als de master niet lukt is het niet zo erg, want je hebt al je diploma van toegepaste psychologie.
Notities voor Toegepaste psychologie aan de VIVES Stuvia.
Actie: 10% korting Koop meer dan 3 items tegelijk en krijg 10% korting op je winkelwagen. Meest recente samenvattingen voor de opleiding Toegepaste psychologie op de Katholieke Hogeschool VIVES. Katholieke Hogeschool VIVES. Voor de volgende vakken binnen Toegepaste psychologie op de Katholieke Hogeschool VIVES zijn er samenvattingen beschikbaar. Algemene psychologie 8.
Opleidingen A-Z UCLL.
Research Regional Collaboration. Zoek een opleiding. Professionele Bachelor 21. Werken en studeren 8. Campus Campus stad. 1 10 van 207 resultaten. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Professionele Bachelor, Werken en studeren. Campus Sociale School, Heverlee. Campus Oude Luikerbaan, Hasselt.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding psychologie?