opleiding psychologie

Pedagogie van het jonge kind Arteveldehogeschool Gent.
Wil je veranderen van opleiding of heb je besloten terug te gaan studeren? Je kan deze opleiding ook starten in februari. PJK Academie voor Opvoeding en Coaching. De PJK Academie voor Opvoeding en Coaching wil met een breed vormingsaanbod professionals versterken.
Een christelijke hogeschool in Zwolle Hogeschool Viaa.
Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Een hogeschool met een uitgesproken karakter. Maak kennis met Viaa. 18 september 2019. Kies je opleiding.
Wat is en doet een psycholoog? Psychologencommissie.
Verschil tussen masters in de psychologie en bachelors in de toegepaste psychologie. De opleiding Bachelor in de toegepaste psychologie is een professioneel gerichte bacheloropleiding van 3 jaar aan een hogeschool. Bachelors in de toegepaste psychologie worden ingeschakeld in dezelfde werkvelden als psychologen, met name arbeids en organisatiepsychologie, klinische psychologie en schoolpsychologie.
Cursus De Schoonheidsschool.
De opleiding Praktische Psychologie Gevorderden bouwt op deze lessenreeks verder. De opleiding Praktische Psychologie bestaat uit 10 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Je start met het bestuderen van waarnemingen en expressies.
Coach BPSY Tarayogini.
Voor wie is deze opleiding bedoelt. Datums van de opleiding Coach Boeddhistische Psychologie 2019. Prijs van de opleiding Coach Boeddhistische Psychologie. Achtergrond info betreffende de opleiding BPSY. In deze education word je ondergedompeld in de wereld van de boeddhistische psychologie.
Psychologie Vrije Universiteit Brussel.
We helpen je graag verder. Hoe zit de opleiding in elkaar? Je vraagt je natuurlijk af welke vakken je allemaal krijgt. Een overzicht van vakken uit de bachelor vind je hieronder. Zo ziet het modeltraject eruit. SP Studiepunt: een studiepunt komt overeen met 25 tot 30 uren onderwijs, leer en evaluatieactiviteiten. Aan de Vrije Universiteit Brussel komt een SP overeen met een ECTS de Europese norm voor het transfereren van studiepunten. Alle professionele bachelors van de hogeschool en alle academische bachelors en masters kunnen een verkorte bachelor van 129 studiepunten volgen. Wat na je bachelor? Wanneer je aan je master begint, maak je de keuze tussen de afstudeerrichtingen Klinische psychologie of Arbeids en Organisatiepsychologie.
Toegepaste Psychologie Professionele bachelor Thomas More.
Klinische Psychologie / Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie. Toegepaste Psychologie in verkort traject voor bachelors. Starten met de opleiding? Vragen over de inhoud van de opleiding, onthaaldagen, klaarstoomcursus Statistiek? 32 3 241 08 29. Studie en studentenbegeleiding. Vragen over verkorte trajecten, deeltijds studeren, zorgcoördinatie?
Bachelor Toegepaste Psychologie Howest.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Nieuws en evenementen. Blijf op de hoogte. Ontdek alle opleidingen. Bacheloropleidingen voor werkstudenten. Graduaatsopleidingen voor werkstudenten. Verder studeren of bijscholen. Studeer aan Howest. Inschrijven en info. Welkom nieuwe student. Studeren in het buitenland. Incoming international students. Werk samen met Howest. Voor bedrijven en organisaties. Voor jong en oud. Dit is Howest. Bachelor Toegepaste Psychologie. Bachelor Toegepaste Psychologie. Onderzoek en dienstverlening. Deze opleidingen zijn ook misschien iets voor jou? Bachelor Toegepaste Psychologie. Je" houdt van mensen, dat is duidelijk Je vrienden weten je te vinden als ze nood hebben aan een luisterend oor en een goede babbel Je leeft mee met mensen Je hebt veel geduld." Het gedrag van mensen, wat ze doen, wat ze voelen en denken, is een complex maar boeiend gegeven. In de opleiding Toegepaste psychologie leer je dit gedrag te begrijpen, te analyseren en te beïnvloeden. In ons vernieuwd programma starten we met een theoretische basis die je zal helpen om menselijk gedrag beter te begrijpen.
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Bezoek één van onze infodagen, openlesdagen. Neem een voorsprong: volg één van onze instapopleidingen. Studeren specifieke noden. Een aantal bachelor-opleidingen kan je in een verkort of langer flextraject traject volgen. Zoek je opleiding en check de info over flexibel studeren.
Opleidingen A-Z UCLL.
Research Regional Collaboration. Zoek een opleiding. Professionele Bachelor 21. Werken en studeren 8. Campus Campus stad. 1 10 van 207 resultaten. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Professionele Bachelor, Werken en studeren. Campus Sociale School, Heverlee. Campus Oude Luikerbaan, Hasselt.
Noxa.
t is D-day, vandaag worden we allemaal individueel bij onze HR director en één van de overnemers geroepen, echt topsfeer. En ik zal u eens vertellen he, ge zijt nul de botten beschermd als zwangere. Echt iets waar ik nog over wou stressen ee.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding psychologie?