psycholoog therapeut

Psycholoog Gitte Segers Arendonk.
Ik ga ervan uit dat jij het best gewaar wordt wat helpend is voor jou. Ik zoek actief mee naar wat maakt dat je vast zit en wat een goede stap vooruit kan zijn. We zoeken hoe je je huidige situatie kan begrijpen en waarmee je kan experimenteren om meer comfort te vinden. Je kan bij me terecht voor.: Stemmingsmoeilijkheden depressies of angsten. Traumaverwerking of rouwverwerking. Burn-out en werkproblemen. Stress en spanningsklachten. Zingevingsproblemen en existentiële vragen. Vragen rond persoonlijke ontplooiing. CVS en fibromyalgie. Problemen met controle. Laag zelfbeeld of perfectionisme. Hoogbegaafdheid, leven met intensiteit of hooggevoeligheid. Focusing: een toegankelijke manier om om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens. Ik blijf me verdiepen in verschillende thema's.: Opleiding Klinisch Psycholoog.
Wie is écht geschikt als therapeut? Psychologies magazine België.
Ik ken zelf niemand die zich uitgeeft als therapeut of psycholoog en daar niet voor is opgeleid, of die misbruik maakt van de kwetsbaarheid van patiënten om veel geld te verdienen. Als die mensen er wel zijn, dan biedt de wet gelukkig een betere bescherming.
Psycholoog Kortrijk Nysa Vandersteene Psychologische hulptherapie.
In tegenstelling tot een psycholoog, mag een psychiater medicatie voorschrijven. Een psychotherapeut is iemand die zich gespecialiseerd heeft in de psychotherapie. In het verleden was deze titel niet beschermd in België. Iedereen kon zich dus een therapeut noemen, ook zonder hiervoor een erkende opleiding gevolgd te hebben.
psycholoog psychotherapeut Kuurne.
Home psycholoog psychotherapeut. 056 68 07 88. psycholoog erkend door de psychologencommissie. psychotherapeut experiëntiële psychotherapie. bijkomende opleidingen: Gestalttherapie, Cape cod model. gestalttherapeutische methode om te werken met families en koppels., contextuele therapie, HSF Human Social Functioning. Werkdomein: individuele therapie: volwassenen en kinderen oa speltherapie, gezinstherapie, relatietherapie.
Psychologen Londerzeel.
0473 71 22 11. Klinisch psychologe, integratief psychotherapeut I.V. 0472 595 051. Erkend individuele, relatie en gezinstherapeute contextuele therapie master Sociaal Werk. De Doncker Ils. 0474 31 79 76. Erkend klinisch en gezondheidspsycholoog cliëntgericht psychotherapeut voor volwassenen en ouderen: individuele en relatietherapie. 0468 40 20 40. Erkend klinisch psycholoog kinderen jongeren.
Verschil tussen een psycholoog, psychotherapeut en psychiater? Vind-een-Psycholoog.be.
Psychotherapeuten hebben zich ruim geschoold via een psychotherapieopleiding. Via deze praktische-ervaringsgerichte opleiding worden psychotherapeuten opgeleid voor het behandelen van psychologische klachten. Het behandelen van psychische moeilijkheden kan via veel verschillende manieren. Er bestaan dan ook veel verschillende therapiestromingen. Om de knepen van het vak goed onder de vingers te krijgen is een gerichte therapieopleiding van groot belang. Meer en meer psychologen kiezen dan om zich extra bij te scholen zodat ze concrete methoden en technieken aanleren om deskundige psychotherapeutische behandelingen te bieden. Vanaf 01/09/2016 is de beroepsterm psychotherapie beschermd en kunnen enkel hulpverleners die aan de voorwaarden voldoen, dit uitoefenen. Lees meer over erkende psychotherapeuten. Wat is een psychiater? Een psychiater is een arts of dokter die zich gespecialiseerd heeft in de psychiatrie en het behandelen van complexe of zwaardere psychiatrische stoornissen. Door de opleiding als arts kan de psychiater een diagnose stellen en medicatie voorschrijven. Psychologen en psychotherapeuten daarentegen mogen geen medicatie voorschrijven, maar kunnen wel behandelen via therapeutische methoden. De titel psychiater is beschermd dus enkel personen met het diploma van psychiater mogen deze term gebruiken. Hoe werken ze? Aan de basis werken de psycholoog en de psychotherapeut aan hetzelfde: jouw geluk en comfort.
Therapeuten.
Bent u als therapeut, als bewustwordingscentrum ook intensief bezig met HSP en heeft u interesse om op deze pagina te verschijnen, neem gerust contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze vorming HSP voor professionals, of lees hier onze brochure na!
Psychotherapie en coaching in Antwerpen groepspraktijk Mikado.
Elien Van Looveren 1992 is erkend klinisch psycholoog KU Leuven en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde de ACT-opleiding. Elien werkt in Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Ze werkt graag met jongvolwassenen rond identiteit, assertiviteit en het leren uiten van emoties.
De Meiboom.
Nieuwe ontwikkelingen in de psychologie worden op de voet gevolgd en een constante bijscholing van onze psychologen staat garant voor een optimale begeleiding. Elke psycholoog in De Meiboom is erkend door de psychologencommissie. Naast individuele begeleiding kunnen ook groepstrainingen en infoavonden georganiseerd worden op aanvraag.
Groepspraktijk JUNO psychologen Dilbeek Denderleeuw.
Bij JUNO werk je met een erkend klinisch of arbeidspsycholoog psychotherapeut rond je zorgen en aarzelingen over emoties, relaties, opvoeding, ontwikkeling, leren, werk, keuzes en vaardigheden, en alle andere zaken waarbij je denkt dat we je kunnen helpen. Wij zijn een groepspraktijk voor psychologie en psychotherapie aan kinderen en jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen in Dilbeek en Denderleeuw.
GZ Psycholoog Psychotherapeut Marleen Verbruggen.
Marleen Verbruggen psycholoog psychotherapeut. Naast de waardevolle en inspirerende ontmoetingen met mensen heb ik met de jaren een dieper respect voor de natuur ontwikkeld, het gewone, het zo vanzelfsprekende blijft wonderbaarlijk, de groei van de courgettes in de tuin, de pracht van een grote distel, de buizerd die de kuikens steeltkinderen, die opgroeien.

Contacteer ons

Meer resultaten voor psycholoog therapeut