klinisch betekenis

Klinisch 17 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.gezondheidsplein.nl/medisch-woordenboek/letter/k.: klinisch bijv.naamw.Uitspraak: klinis als iets met een ziekenhuis te maken heeft Voorbeeld: klinisch onderzoek'klinisch' dood als je hart en ademhaling gestopt zijn maar je geest nog niet helemaal copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/klinisch.: klachten en ziektetekenen.
Gratis woordenboek Van Dale.
kl i nisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 het ziekbed betreffend 2 met een kliniek in verband staand: een patiënt klinisch behandelen in een kliniek; klinische dood toestand na het intreden van de dood, waarbij afzonderlijke organen nog blijven functioneren 3 negatief steriel, strak modern, te schoon, te netjes; afstandelijk.
klinisch WikiWoordenboek.
Geluid: klinisch hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van m.b.t. een kliniek voor het eerst aangetroffen in 1815 1. afgeleid van kliniek met het achtervoegsel isch 2. stellend vergrotend overtreffend. medisch direct voor de arts hulpverlener zichtbaar.
Wat is klinisch onderzoek? Clinical Pharmacology Unit.
Zij beoordelen onafhankelijk of één van onze studies mag doorgaan. Daartoe controleren ze of.: We ons klinisch onderzoek goed en zinvol hebben opgebouwd. Ons klinisch onderzoek niet te veel risicos voor de deelnemers bevat. We de juiste informatie aan onze deelnemers geven.
Klinisch Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Klinisch of met Klinisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Klinisch inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Klinisch en verwijzingen daarnaartoe.
Betekenis klinisch.
Met betrekking tot de kliniek; alles wat te maken heeft met de patiënten die zijn opgenomen in een kliniek en daar worden behandeld en verpleegd Bron: www.dokterdokter.nl. onmiddellijk zichtbaar Bron: medisch-woordenboek.nl. Behandeling en/of onderzoek van een patiënt. Betekenis van klinisch toevoegen.
Wat betekent klinisch? WatBetekentHet.nl.
De betekenis van klinisch is.: kli nisch, Grieks, bijvoeglijk naamwoord, op de kliniek betrekking hebbend; aan het ziekbed, klinische les, geneeskundige les bij het ziekbed, klinische school, school waar men de ziekten aan het ziekbed zelf leert kennen, klinisch semester, opleiding van medische studenten aan het ziekbed, in de praktische behandeling van zieken, klinische psychologie, toegepaste psychologie, waarbij de psycholoog een bijdrage levert tot het onderzoek, de diagnose en de behandeling van patiënten.
Wat is de betekenis van klinisch.
Wat is de betekenis van klinisch? Markus van Alphen. Auteur van het boek Inleiding in de counselling. betreft het veranderen van abnormaal, afwijkend of problematisch gedrag. Diagnostische vaardigheden voor psychosociale hulpverleners. Markus van Alphen. Klinisch betreft het veranderen van abnormaal, afwijkend of problematisch gedrag.
klinisch de betekenis volgens Muiswerk. mail.
klinisch betekenis definitie. klinisch bijvoeglijk naamwoord. uitspraak: kli nies. wat met een kliniek te maken heeft. de klinische praktijk is dat deze ziekte genezen kan worden. klinisch dood zijn. geen hartslag en ademhaling meer hebben. afstandelijk, zonder emoties. zijn aanpak is nogal klinisch.
Wat is een klinisch psycholoog? Klinisch-Psycholoog.be Zoek psycholoog.
Een klinisch psycholoog is dus iemand die de universitaire studie klinische psychologie met succes heeft afgerond en zichzelf heeft geregistreerd bij de Psychologencommissie. Meestal is een psycholoog ook lid van een erkende beroepsvereniging zoals de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.

Contacteer ons

Zoeken naar klinisch betekenis