klinisch betekenis

Klinisch psycholoog psychologische begeleiding VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Poliklinisch of klinisch Revalidatie.
Een revalidatiearts kan bepalen of u het beste klinisch of poliklinisch kunt revalideren. Sommige revalidatiecentra bieden zowel klinische als poliklinische revalidatie, andere centra bieden alleen poliklinische revalidatie. In een ziekenhuis en bij een behandelcentrum revalideert in u principe alleen poliklinisch.
Wat is de betekenis van klinisch.
Wat is de betekenis van klinisch? Markus van Alphen. Auteur van het boek Inleiding in de counselling. betreft het veranderen van abnormaal, afwijkend of problematisch gedrag. Diagnostische vaardigheden voor psychosociale hulpverleners. Markus van Alphen. Klinisch betreft het veranderen van abnormaal, afwijkend of problematisch gedrag.
De Nieuwe Taalgids. Jaargang 74 dbnl.
Jaargang 74 1981 tijdschrift Nieuwe Taalgids, De. Over de betekenis van het woord klinisch. Sinds ongeveer 10 jaar hoor ik regelmatig het woord klinisch gebruiken in de betekenis van: koel, koud, kil, onemotioneel, cerebraal, verstandelijk, droog, rationeel, bloedeloos, zakelijk, logisch, amoreel, onromantisch, analytisch.
Types Wetenschappelijke Studies.
Indien een klinische studie wordt uitgevoerd met een medisch hulpmiddel zonder CE-markering of met een medisch hulpmiddel met CE-markering, maar gebruikt voor een andere indicatie dan dewelke die reeds geaccepteerd is, dient een advies bij de Commissie Medische Ethiek en bij de Overheid FAGG gevraagd te worden.
Wat is een klinisch psycholoog? Klinisch-Psycholoog.be Zoek psycholoog.
Een klinisch psycholoog is dus iemand die de universitaire studie klinische psychologie met succes heeft afgerond en zichzelf heeft geregistreerd bij de Psychologencommissie. Meestal is een psycholoog ook lid van een erkende beroepsvereniging zoals de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
UZ Brussel: Klinisch onderzoek.
Help het ziekenhuis. Werken in en rond het UZ Brussel. Informatie over klinisch onderzoek voor potentiële deelnemers. Wat is klinisch onderzoek? Het is belangrijk dat nieuwe behandelingen en therapieën goed en professioneel worden getest voordat ze op brede groepen van patiënten worden toegepast.
Fundamenteel, translationeel en klinisch onderzoek Stichting tegen Kanker.
Translationeel onderzoek is de schakel tussen het fundamenteel onderzoek, van kapitaal belang voor elke vooruitgang, en het klinisch onderzoek, dat zich op patiënten richt. Doel ervan is dus het vinden van praktische toepassingen voor de recentste ontdekkingen in het fundamenteel onderzoek.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: klinisch. kl i nisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 het ziekbed betreffend 2 met een kliniek in verband staand: een patiënt klinisch behandelen in een kliniek; klinische dood toestand na het intreden van de dood, waarbij afzonderlijke organen nog blijven functioneren 3 negatief steriel, strak modern, te schoon, te netjes; afstandelijk.
Klinische verschijnselen Mens en Gezondheid: Ziekten.
Wanneer de patiënt bij de arts komt zal deze eerst kijken naar de klinische verschijnselen. Huiduitslag is een klinisch verschijnsel. De arts kijkt en ziet dat er sprake is van een rode vlekkerige uitslag of schilferig. Maar ook bultjes of puntbloedingen zijn klinische en direct zichtbare symptomen.
Klinisch Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Klinisch of met Klinisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Klinisch inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Klinisch en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons

Op zoek naar klinisch betekenis?