erkende psychologen

Erkende psychologen België / Psychologues agréés Belgique.
Alle psychologen in de lijst zijn geregistreerd bij de Psychologencommissie en hebben dus het recht om de beschermde titel Psycholoog" te dragen. De titel van psycholoog is in België bij wet beschermd en mag enkel gebruikt worden door erkende psychologen die ingeschreven staan op de officiële lijst van psychologen in België.
Register van klinisch psychologen Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.
Vanaf 1 september 2016 zullen enkel door de overheid erkende klinisch psychologen toegelaten worden op het register van VVKP. Functie en doel van het register. In de eerste plaats is het de bedoeling dat mensen via het register vlot een klinisch psycholoog kunnen vinden bij hen in de buurt. Klinisch psychologen op het register onderscheiden zich van andere klinisch psychologen.
Zoek een psycholoog Belgische Federatie van Psychologen.
Welkom op onze zoek" een psycholoog" module. Via deze module kan je weldra een geregistreerde psycholoog vinden die lid is van onze Federatie. Momenteel zijn onze leden zich volop opnieuw aan het registreren. Wij verwachten dat u onze eerste psychologen zult kunnen terugvinden vanaf begin maart.
Hoe vind je een geschikte therapeut? Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Op de website van de Belgische Federatie voor Psychologen vind je een zoekfunctie voor psychologen. Je kan er zoeken op naam, of op gemeente. Kies voor de optie klinisch psycholoog als je op zoek bent naar een psycholoog die therapie geeft.
Is mijn psycholoog ingeschreven op de lijst voor het lopende kalenderjaar? Psychologencommissie.
Alleen psychologen ingeschreven op de lijst mogen de titel gebruiken. Via de zoekfunctie kunt u nagaan of iemand op de officiële lijst van psychologen is ingeschreven aan de hand van de familienaam, het inschrijvingsnummer, de postcode en de gemeente waar de psycholoog zijn professionele activiteit uitoefent.
Zoek een psycholoog Belgische Federatie van Psychologen.
Uw browser is verouderd en wordt wegens veiligheidsredenen niet ondersteund. Upgrade uw versie van internet explorer http//windows.microsoft.com/nl-BE/internet-explorer/download-ie: of gebruik een andere browser zoals Google Chrome https//www.google.com/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html.: Zoek een psycholoog. Zoek een psycholoog. Bekijk alle psychologen. Bekijk per categorie. Gevonden psychologen zijn.:
Verschil tussen een psycholoog, psychotherapeut en psychiater? Vind-een-Psycholoog.be.
In het profiel van de psycholoog kan je nagaan of deze een aanvullende psychotherapieopleiding gevolgd heeft. De titel psycholoog is in België beschermd, dus enkel iemand met een master diploma van psychologie en die opgenomen is op de lijst van de Psychologencommissie mag deze term gebruiken. Erkende psychologen zijn gebonden aan de deontologische code, die ethische gedragsregels voorschrijft.
Hoe vind ik een goede psycholoog? Vind-een-Psycholoog.be.
Alle erkende psychologen zijn gebonden aan de deontologische code voor psychologen, die ethische gedragsregels voorschrijft. Deze code is enkel geldig voor erkende psychologen. Alle hulpverleners op deze site zijn erkende psychologen. Ze hebben een geldig erkenningsnummer welke jaarlijks door Vind-een-Psycholoog.be wordt nagekeken op hun geldigheid.
Zoek een psycholoog of psychotherapeut Vind-een-Psycholoog.be.
Je praktijk aanmelden. Cursussen training voor psychologen. Jaarlijks worden duizenden mensen geraakt door ingrijpende g. Jaaropleiding Integratieve koppeltherapie. Deze jaaropleiding richt zich tot hulpverleners en therapeut. Vragen van psychologen. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente.
Verschil tussen een psychotherapeut en een psycholoog VindeenTherapeut.be.
De titel psycholoog is in België beschermd, dus enkel personen met een master diploma van psychologie én die zijn opgenomen op de lijst van de Psychologencommissie mogen deze term gebruiken. Ook erkende psychologen zijn gebonden aan een specifieke deontologische code.

Contacteer ons

Op zoek naar erkende psychologen?