erkende psychologen

Beroep van psycholoog erkend De Standaard.
Na zestien jaar onderhandelen worden de klinisch psychologen erkend als volwaardige zorgverstrekkers. Dat besliste de Kamercommissie volksgezondheid woensdag. De Belgische Federatie van Psychologen reageert tevreden. Al die tijd werkten psychologen in een juridisch grijze zone, zegt Koen Lowet, woordvoerder van de Belgische Federatie van Psychologen.
Balanza Veelgestelde vragen.
Alle erkende psychologen zijn ingeschreven bij de Psychologencommissie. Een psychotherapeut heeft een basisopleiding in de zorg bijvoorbeeld als psycholoog, orthopedagoog, assistent in de psychologie en volgde een bijkomende langdurige erkende therapieopleiding. Sinds 2016 zijn psychotherapeuten erkend, wat maakt dat ze moeten voldoen aan specifieke erkenningsvoorwaarden.
Psychologencommissie.
Op 19 april 2007 zou er in de Psychologencommissie dan toch een vergadering geweest zijn over de materie, maar de Vlaamse Vereniging van Psychologen in Algemene Ziekenhuizen was daarop niet uitgenodigd, wegens niet aangesloten bij de BFP. Alleen erkende federaties zoals de BFP die minder dan 2000 psychologen vertegenwoordigt kunnen leden afvaardigen in de Psychologencommissie, maar de psychologencommissie is een officieel titelerkenningsorgaan voor alle Psychologen van Belgi en dat zijn er meer dan vijftienduizend.
Intra Extra psycholoog lees hier wat een psycholoog voor u kan betekenen.
Op die manier heeft u als verwijzer, hulpvrager of cliënt zekerheid over een gelijkwaardige behandeling door al onze psychologen in de drie vestigingen Sint-Truiden, Diest en Aarschot. Dankzij het gebruik van innovatieve elektronische communicatiemiddelen evenals een uitgebreid patiëntendossier LIAM kunnen wij deze aanpak administratief ondersteunen in de opvolging van behandelingen.
Psychologen Samuel Markey Stefanie Goossens.
Samuel Markey en Stefanie Goossens zijn allebei erkend psycholoog en psychotherapeut met een zelfstandige praktijk. Ze delen dezelfde visie en behandelfilosofie, maar ze zijn onafhankelijk en werken elk op hun eigen locatie. Dankzij hun samenwerking slagen zij erin om een kleinschalige maar professionele praktijk uit te bouwen.

Waarom een psycholoog ingeschreven op de lijst kiezen? Kunstlaan 3, 1210 Brussel, België. tel: 32 2 503 29 39. fax: 32 2 669 96 86. Linkedin Twitter Facebook. Informatie voor psychologen. Cliënt / Patiënt. Wat bij problemen met uw psycholoog?
Erkende psychologen België / Psychologues agréés Belgique.
Alle psychologen in de lijst zijn geregistreerd bij de Psychologencommissie en hebben dus het recht om de beschermde titel Psycholoog" te dragen. De titel van psycholoog is in België bij wet beschermd en mag enkel gebruikt worden door erkende psychologen die ingeschreven staan op de officiële lijst van psychologen in België.
Starten als zelfstandig psycholoog Securex Securex.
De erkenning geeft jou bovendien recht op btw-vrijstelling voor psychotherapeutische behandelingen. Word lid van een beroepsvereniging. Naast je verplichte erkenning is het ook interessant om lid worden van een erkende beroepsvereniging voor psychologen. In België bestaan er drie.: Association des Psychologues Praticiens dOrientation Psychanalytique APPPSY. Belgische Federatie van Psychologen BFP.
Registreer je praktijk online De Jonge Psycholoog.
Enkel psychologen die geregistreerd zijn bij de Psychologencommissie kunnen zich inschrijven. De titel van psycholoog is in België bij wet beschermd en mag enkel gebruikt worden door erkende psychologen die ingeschreven staan op de officiële lijst van psychologen in België.
Zoek een psycholoog Belgische Federatie van Psychologen.
Uw browser is verouderd en wordt wegens veiligheidsredenen niet ondersteund. Upgrade uw versie van internet explorer http//windows.microsoft.com/nl-BE/internet-explorer/download-ie: of gebruik een andere browser zoals Google Chrome https//www.google.com/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html.: Zoek een psycholoog. Zoek een psycholoog. Bekijk alle psychologen. Bekijk per categorie. Gevonden psychologen zijn.:
Verschil tussen een psychotherapeut en een psycholoog VindeenTherapeut.be.
Of kijk in het profiel van de psycholoog of deze zich heeft bijgeschoold. De titel psycholoog is in België beschermd, dus enkel personen met een master diploma van psychologie én die zijn opgenomen op de lijst van de Psychologencommissie mogen deze term gebruiken. Ook erkende psychologen zijn gebonden aan een specifieke deontologische code.

Contacteer ons

Meer resultaten voor erkende psychologen